Inlägg från: Anonym (Kvinna86) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Anonym (jja) skrev 2023-05-23 15:04:30 följande:

    Varför har du ingen självrespekt? Tycker du inte att du förtjänar någon som inte behandlar dig på detta vis?


    Det är ju mer än detta. Vi har ett liv, en bostad, en familj ihop, det är inget man bara kastar bort. Vet inte heller hur jag skulle ha råd med saker utan honom. Och någonstans finns det ingen som känner mig som han, han är ju min trygghet. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2023-05-23 21:49:07 följande:

    Med tanke på att han inte varit flirtig mot andra kvinnor el visat dessa tendenser när han inte haft kontakt med henne, så verkar det ju som att han inte är otrohetstypen rent generellt utan mer att han har någon form av stark dragning till henne el tom känslor. Han kanske dock har analyserat situationen och förstått att ett vardagsliv med henne inte hade fungerat, därav att du aldrig blev ?lämna för henne?. 


    Det konstiga är att dom två faktiskt inte verkar passa ihop personlighetsmässigt men verkar ju ha en dragning till varandra. Men hur kan passionerat sex bara viktigare än hans familj?? Hon har skrivit några gånger till honom igen och förra helgen, när han var onykter, svarade han henne och dom hintade om att ligga med varandra. När han vaknade visade han mig det och blockade sedan henne och bad henne blocka honom. Hon blev rätt att och skickade några meddelande med känslor men sen har dom inte hörts av mer. Kanske var det deras avslut som dom behövde. Men det gör ont i mig att han faktiskt skrev att han saknade henne och jag vågar inte fråga om han menade det. 
  • Anonym (Kvinna86)
    LittleSunshine84 skrev 2023-05-24 09:30:56 följande:

    Ts, du ska göra det som känns rätt. Tyvärr har det dock varit för mkt händelser som i det här fallet visar att han inte respekterar dig, han lär sig att han får göra som han vill. Man sårar inte den man älskar och man utsätter inte sin partner för sånt här. Han måste antingen ha ngn störning eller så älskar han inte dig. 

    Det är han som splittrat er, inte du. 


    Jag har varit i din sits, slängde bort 9 år. 


    Jag vet ju att du har rätt, samtidigt är jag rädd att lämnar jag honom så går han till henne. Hon ska inte vara nära mina barn!  Varför hon igen? Det hade nästan längs bättre om han skrivit till någon ny. Hur kommer det sig att du stannade i 9 år? 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hmm) skrev 2023-05-26 22:41:51 följande:
    Men??? Dåså? Gör något eller inte!
    Jag ska! 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hmm) skrev 2023-05-26 23:37:44 följande:

    Jag gjorde något åt ett taskigt förhållande . det funkar faktiskt!.
    Man kommer ut på andra sidan faktiskt!!


    Jag vet, det är bara ett stort steg att ta. Jag har landat i att jag inte kommer sakna honom, inte alls faktiskt. Han är ju tom öppen med att han skriver till henne. Först blev jag tacksam över det men nu inser jag att det är näst intill ännu mer respektlöst, har vet att det inte kommer konsekvenser. 

    Däremot kommer jag sakna livet vi skapat tillsammans, vardagen, det självklara. Jag sörjer det förlorade livet, det med rutiner. Jag vill inte leva hälften av tiden utan mina barn, jag vill ha kvar mitt/vårt sociala umgänge, parmiddagar och vårt hem. Det är det jag kommer sakna, inte han. Kanske kan vi fortsätta som ett team och inte ett par men vad händer då när någon av oss träffar någon... 
    Jag vet att han inom kort kommer höra av sig till henne igen och när han återigen berättar det för mig ska jag berätta att vårt förhållande faktiskt har dött. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (men) skrev 2023-05-27 08:21:36 följande:
    Nu hoppar jag bara in här. 

    Tänker på mitt ex och jag. Vad jag vet var han inte otrogen. Vi hade det så perfekt runt omkring oss. Fin familj. Fina vänner. Fint där man bodde. Allt så bra så. Ekonomiskt sätt med p.g.a. honom (inkomst, hans familjs pengar, status, sommarbostäder). Förutom vi då. Jag visste att jag skulle sakna det där, men att jag kunde bygga upp det på nytt och det har jag gjort, en omgivning som är helt äkta och det behöver inte alltid ha med pengar att göra utan kvalitén av de människor som är i ens liv. Din man bara förstör ju det som byggs upp, han är ingen pelare som håller. Jag hade varit själv eller valt en pelare (ny man inom sinom tid).
    Tack, det känns ändå skönt att höra. Jag är orolig för framtiden och det känns som att det är jag som förstör allt då det är jag som tar steget även fast jag vet att det rent logiskt är han som dödat allt som en gång var. Jag vet att livet kommer bli bättre men det gör väldigt ont att livet inte blev som det skulle..
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2023-05-27 10:43:12 följande:

    Om oron i att lämna honom övervägande handlar om att du är rädd att de blir ett par och hon styvmamma till dina barn så behöver du tänka om igen. Är det verkligen där beslutet ska ligga? Det är ju bortom din kontroll ändå. Vem han träffar om det tar slut kommer vara upp till honom. Ditt beslut behöver grunda sig i om du är lycklig med honom el inte. 


    sen kommer ofta sanningen fram när man dricker tyvärr så han har inte släppt henne trots att han blockerar henne 


    Så är det, men någonstans är det lättare för mig att klandra henne, att det var hon som kom in och förstörde vår familj. Vi var ju lyckliga tills hon kom! Och sen helt plötsligt så ska hon få sitta och äta frukost med mina barn medan jag är ensam typ?? det är en vidrig tanke. Jag är inte lycklig med honom men jag kommer heller inte vara lycklig utan barnen...
  • Anonym (Kvinna86)
    molly50 skrev 2023-05-27 12:08:06 följande:
    Jag förstår det. 
    Men jag tycker du ska fundera på hur bra ni egentligen har det när han tar kontakt med sin gamla älskarinna igen.
    Det kanske inte händer igen,men om han skulle ta kontakt med henne igen,ska du då ge honom chansen igen?
    Hur många chanser ska han få?
    Jag skulle nog inte heller se det som otrohet,men precis som du skriver så river det ju upp gamla sår hos dig.
    Brukar han ha svårt att prata om han upplever att ni har problem?
    Brister i kommunikationen brukar ju ofta vara en orsak till att problem uppstår i en relation.
    Nej, det enda vi gjort de senaste åren är att prata, prata och prata. En period blev passionerad igen men nu är vi tillbaka till att bara prata, prata och prata. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Nej) skrev 2023-05-28 19:13:13 följande:

    Det är ju dig det är synd om. Du är gift med en man som söker sig till och har sex med andra kvinnor och vägrar vara trogen trots att du kommer på honom! Hon är fri att kunna få en trogen man som älskar henne. Dessutom verkar det som om din man älskar henne mer än dig då han gärna riskerar ert äktenskap för hennes skull.
    Så hon och alla hennes väninnor sitter nog och tycker synd om dig. 


    kanske är det så att ni inte är menade för varandra? Kanske kan han inte glömma henne för att hon är den han passar bäst med? Du kanske hade varit lyckligare med en man som bara ville ha dig. Inte planerade sexträffar under er vigsel och inte spenderar smekmånaden med en annan kvinna? Kan inte tanken på att ha en man som bara vill ha dig locka ens lite??


    Jag tror faktiskt inte han älskar henne men där emot så tror jag det finns en kemi och passion mellan dem som vårt vardagsliv inte ger honom. Att hon utmanar honom att känna makt, bli sedd och åtrådd. Typ djuriskt. Jag tror ibland att han faktiskt på ett sätt respekterar mig mer än henne, att hans syn på henne enbart är rå men att hon faktiskt har haft känslor för honom. Han har ett begär som jag inte verkar kan tillgodose typ. 


    kanske är det så att vi inte är menade för varandra och förhoppningsvis kan jag bli lyckligare med någon annan för jag tror faktiskt inte att jag är lycklig och jag har svårt att se att vi någonsin kommer att hamna i något sunt igen på det sättet som jag vill att våra barn ska vara en del av. 

  • Anonym (Kvinna86)

    NU HAR JAG LÄMNAT HONOM

    vilket sjuk sak att skriva, och ännu sjukare att jag känner noll inför det. Eller jo, jag känner sorg över att förlora tid med barnen. Möjligtvis behövde jag dom här åren för att hamna här. 


    kollade hans mobil i torsdags och förutom flera grova sexsms så hade dom också legat med varandra igen. Det jävla svinet låg med henne efter allt jag gjort för honom. Hon kan ta honom, det är hennes förlust. 


    jag är fan fri nu! 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2023-06-18 11:59:18 följande:

    Stort grattis till dig ts som slipper leva med honom! 


    han verkar ju heller inte vida smart som skickar sms till henne om att de legat igen, när han vet att du har ögonen på honom och telefonen sedan lämge tillbaka 

    hoppas du landar i det nya livet snabbt! stort lycka till!


    Tack!


    Det känns väldigt konstigt och är av och till oerhört svårt. Hela situationen är ju så förnedrande. Han beskrev henne som "sin kryptonit" och jag insåg att det skulle vara jag som var det. Det skulle vara mig han inte kunde tänka sig att leva utan och ha respekt för. Nu har han brutit med henne igen och bönar och ber om förlåtelse. Jag själv är mest otroligt likgiltig. Och trött. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Du är inte ensam) skrev 2023-07-12 22:31:05 följande:

    Min sambo var otrogen med en kollega och när jag kom på honom sa han att han ångrade sig och att det inte betydde något för honom. Han lovade mig att han hade avslutat med kollegan och bytte till och med jobb. Jag valde att stanna kvar för barnens skull och för att jag inte ville förlora det vi hade.


    Han försökte att visa att han ville vara med mig, stöttade mig när jag var ledsen och svarade på mina frågor. Vi gick några tillfällen på familjerådgivning.

    Sedan kom jag på honom igen, jag tog då kontakt med kvinnan som berättade att de aldrig hade avslutat något. Under hela den tiden som jag kämpade så kämpade jag ensam. Han sa till henne att han ville leva med henne och bytte jobb för deras skull och inte min.


    Mitt råd är att aldrig lita på någon som svikit dig på det sättet.


    Fy fan alltså! Jag lider med dig!


    Det börjar mer och mer gå upp för mig vilket otroligt svek det är - inte bara mot mig utan mot barnen. Jag kommer aldrig kunna lita på honom igen. Jag förlät honom trots att den första otroheten faktiskt var brutal. Men trots alla löften, all terapi, en ny chans så gör han det igen. Han hade lika gärna kunnat spotta på mig, ungefär lika förnedrande hade det varit. 


     


    Nu är jag inte ledsen för att förlora honom, inte alls. När jag ser honom nu känner jag inget. Men det är en enorm sorg att förlora livet som var, ett liv jag inte valt att förlora. Genom sin otrohet tar han barnen ifrån mig halva tiden och för det avskyr jag honom. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Maria) skrev 2023-07-13 00:09:28 följande:
    Så ledsamt. Vilket kräk. Hoppas att du kan hitta någon som inte sviker och förtjänar en så fin som du.

     


    Tack, det hoppas jag också, om tiden kan läka dessa sår. Just nu vet jag inte hur jag ska kunna lita på någon igen. Han har fått mig att tro att jag är oälskbar. Att jag är grå och tråkig fast jag är den som tagit hand om hans barn när han varit och knullat hans älskarinna. Han säger att han saknade närheten, att jag inte bekräftade honom, försöker subtilt lägga över det på mig samtidigt som han återigen bönar och ber om förlåtelse. Så äcklig.

  • Anonym (Kvinna86)
    19mark82 skrev 2023-07-23 19:20:53 följande:
    starkt av dig TS, lite sen på bollen men bättre sent än aldrig! Skål
    TACK!

    Ja nu önskar jag att jag gått för flera år sedan, men då hade vi heller inte fått vårt andra barn så jag försöker tänka att det var värt det. Nu kan han inte förnedra mig mer. Stackars kvinna som får ta över honom efter mig. Eller så är det bara mig han är så totalt respektlös mot. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Full Blom) skrev 2023-07-25 18:19:47 följande:

    Hur går det för dig TS..... 
    Vilket svek du varit med  om. 
    Hoppas du fått styrka att kämpa dig upp. 


    Tack, det går upp och ner. Kommer kräva mycket terapi för att återhämta mig och för att inte projicera mina känslor för honom till barnen. Allt är ju väldigt rörigt nu, förhoppningsvis inser jag framöver att det var det rätta och jag börjar må bättre. Det jobbiga är att inse att inget alternativ kommer få mig att må bra för studen.

    Tyvärr bor vi fortfarande ihop. Vi bor i ett eftertraktat område och har bestämt att vi vill bo kvar i området för barnens skull och det är inte så lätt att hitta bostad. Han ska köpa ut mig ur vårt nuvarande boende och jag ska hitta något eget men det tar tid. Ibland känner jag mig beroende av honom och att han vet att han har den hållhaken på mig... 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Självplågare) skrev 2023-07-31 12:38:25 följande:
    Det låter som om du ändå kommer stanna kvar hos honom. Så blev det för mig. Min fru hade vid upprepade tillfällen varit otrogen och haft sex med olika män. Hon beskrev det som ett beroende.

    Det här upprepades om och om igen. Jag hotade flera gånger med skilsmässa men ångrade mig på grund av barnen och att hon trots sitt beteende är helt underbar med dom.  Nu går vi i terapi båda två sedan ett år tillbaka. 

    Jag börjar tro att det går att vända det här. Man kan bli kär igen, även i en person som sårat dig.

    Nej jag kommer inte stanna hos honom, eller jag har lämnat honom.


    Min man beskriver inte det som ett beroende, eller inte själva otroheten. Sedan har han något speciellt för henne. kanske har dom målat upp varandra som varandras besatthet. Jag tror absolut dom kan stå emot varandra men vill inte. 

    Jag vill inte vända på det, jag vill inte vara med honom. Det svåra för mig är barnen, att hans jävla beteende innebär att jag förlorar tid med mina barn. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2023-07-31 12:59:34 följande:
    Se nu till att han inte utnyttjar det faktum att det är trögt med bostad, eftertraktat område etc så att du fortfarande bor kvar om ett halvår ...  då har han ju liksom fått sin vilja igenom och kan förhala försäljning ännu mer...

    Se till att det faktiskt händer saker rent konkret här och NU. Börja packa, dra isär era ekonomier , åk på visningar, ta kontakt med mäklare, boka möte på banken etc etc.  Visa att det inte blir något förlåt . Visa att du kan stå på egna ben och inte behöver honom. 

    Bli inte blåst igen . Lita inte på ett enda ord alls överhuvudtaget.  Hur kan du vara säker på att han ska köpa ut dig? Det är en jävligt stor hållhake nämligen som han kan utnyttja i all evighet...

    Tack för alla bra råd. Jag tänker inte låta honom blåsa mig. Har insett att han är för egoistisk för att kunna ta in hur han har sårat mig.


    Vi bor inte ihop längre, men vi har kvar huset och barnen bor där, så vi bor där när vi har barnen (uppdelat alltså). Har varit på banken osv osv.

    känns bara så surrealistiskt allt, förstår inte hur vi hamnade här...

Svar på tråden Nygift och otrogen