• Anonym (J)

    Han vägrar barn ska jag lämna Han?

    Lämna honom och sök efter någon med samma dröm om familj som du har. Du kommer bli olycklig hela livet annars.

  • Anonym (J)
    Ess skrev 2019-12-30 08:18:02 följande:

    Jag hade lämnat maken om han inte velat skaffa fler barn. Skulle aldrig ens tänkt tanken att leka familj med hans tidigare ungar.


    Varför måste du ALLTID komma med en sådan här kommentar. Av alla som skriver här så är det endast du som skriver ngt negativt om bonusbarnet. Ts verkar för övrigt tycka om och bry sig om bonusbarnet. Det finns de som faktiskt gör det vet du. Tror du behöver samtalsterapi för att komma över ditt eget liv för du verkar långt ifrån nöjd och lycklig.
  • Anonym (J)
    Ess skrev 2019-12-30 11:43:09 följande:

    Tidigare ungar kan aldrig ersätta en egen, oavsett vad man tycker om dem vet du!

    Men det är klart det passar pappan att leka familj för det tjänar han på. Rena drömläget för honom att hitta en som är engagerad i hans unge, utan att han behöver gengälda tjänsten.

    Vill du leka familj med en man och hans ungar utan att skaffa egna, så är det upp till dig. Ts verkar däremot inte vilja det.


    Nej det vill jag inte men hade jag mot förmodan gått in i ett förhållande där det redan fanns barn hade jag inte sett på dom på samma sketna sätt som du gör.
  • Anonym (J)
    Ess skrev 2019-12-30 14:31:03 följande:

    HaHa, säger du nu ja. Kom igen när du har egen erfarenhet och inte bara rapar pk åsikter utan verklighetsförankring.


    Vet du vad Ess. Jag är uppväxt med en styvmorsa som du. Jag kommer aldrig så länge jag lever gå in i en familj och vara en vidrig vuxen mot barn som inte har valt sin situation. Det behöver jag ingen erfarenhet av. Jag är ingen vidrig människa helt enkelt.
Svar på tråden Han vägrar barn ska jag lämna Han?