Inlägg från: Anonym (obehagligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (obehagligt)

    Pojkvän slår till en annan man som tafsar på hans flickvän. Normalt?

    Inte normalt om killen är över 25 år. Då tycker man att män bör besitta högre självdisciplin. Slagsmål är obehagligt och onödigt tilltag för en sådan i sammanhanget liten grej. Som tjej hade man dock fått konfrontera genom ord eller putt. 

  • Anonym (obehagligt)
    Bananböjaren skrev 2019-12-31 14:32:35 följande:
    Jag tror nog @Adam var sarkastisk och gjorde narr av femhenizterna på forumet.
    Många i denna tråden verkar tro att slagsmål är som i filmerna. Det är bara banka på och den som blir slagen bara reser sig upp, skakar  lite på sig och går därifrån. En fd klasskamrat till mig fick ett slag när han var kring 18 år. Trillade mot en betongkant och blev efter det mentalt handikappad. En annan i denna stan fick för evigt smeknamnet mördaren efter att han vid ett slagsmål lyckades döda någon på samma sätt (vederbörande trillade så illa att denne dog). 

    Hur man ens vill riskera att göra detta mot någon annan pga ett nyp i rumpan går över mitt förstånd. 

    Det är bra att dessa företeelser har börjat tas på mer allvar. Har själv blivit utsatt för bra mycket mer än så genom åren. Men någonstans måste väl ändå ett visst mått av omdöme råda.

    Jag har som sagt en viss förståelse på ungdomligt oförstånd, men att vuxna människor inte tänker längre än näsan räcker skrämmer mig.
Svar på tråden Pojkvän slår till en annan man som tafsar på hans flickvän. Normalt?