Inlägg från: Anonym (Boxer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Boxer)

    TJEJER: Varför bär ni string?

    Alla ni som säger att ni har string för att andra trosor också skär in i rumpan och för att ni inte vill att troskanten ska synas, varför har ni inte boxer? Jag använder boxer och de skär aldrig in i rumpan och troskanten syns inte heller.

  • Anonym (Boxer)
    Anonym (tobbe) skrev 2020-01-08 03:01:26 följande:

    Att använda string för att alla andra trosor skär in låter konstigt. Har ingen åsikt om string i sig förutom att jag har hört att det inte är så nyttigt att ha string. Men att kvinnor inte skulle ha någon form av trosor som inte skär in låter konstigt. För kan man göra kalsonger som inte skär in bör det inte vara svårt att göra samma med trosor. Jag har boxerkallingar och dom har aldrig skärt in tror inte att det ens går. När jag var liten hade jag vanliga kallingar och dom skar inte heller in.


    Jag håller helt med. Om man ogillar att trosor skär in mellan skinkorna, så verkar det väldigt konstigt att ha trosor som ALLTID skär in. Jag är övertygad om att alla kan hitta trosmodeller som inte skär in, även om man måste prova sig fram. (Jag är kvinna, för övrigt.)
Svar på tråden TJEJER: Varför bär ni string?