• Anonym (kräkpoo)

    TJEJER: Varför bär ni string?

    Man funderar ju ofta varför ni väljer att ha stringtrosor. Är det för att samhället påverkat er till det? Har killen/exen tjatat er till det eller hoppas ni på fler ligg med det?

  • Svar på tråden TJEJER: Varför bär ni string?
  • Anonym (hmm)

    Vadå inte visa troskanten? Finns ju killar som har byxorna nere och visar halva kalsongerna hela tiden? Så vad gör då en liten troskant?

    Korva sig i rumpan gör väl inga rejäla mormorstrosor heller? Hipsters, boxers gör väl inte heller det?

  • Anonym (Kåt och våt)
    LinaSofia skrev 2020-01-06 11:12:47 följande:
    Jag ljuger inte när jag säger att det inte är därför jag bär string. Jag tycker det ser snyggare ut under tights och vissa byxor utan fickor.
    Förlåt men det låter lite som när min väninna säger att hennes näsoperation var för att hon skulle kunna andas bättre. Man andas visst bättre med en mindre och snyggare näsa ;)
  • Anonym (Kvinna 45 år)
    Anonym (Kåt och våt) skrev 2020-01-06 10:50:32 följande:

    För att kåta upp killar :)

    Alla som säger något annat i tråden ljuger


    Kanske mer beror på ålder än osanning.

    Som 45-åring ser man kanske inte riktigt på samma sätt på att kåta upp män som en 18-25-åring gör.

    Om stringtrosa är allt jag som 45 år gammal kan komma med som uppkåtning av män då är det något fel...
  • Anonym (mameluck)
    Anonym (Trodde du) skrev 2020-01-06 10:28:24 följande:

    Den syns ändå.


    Alla trosor förutom string skaver in i fettet så att rumpan får en ful form.
  • Anonym (Kåt och våt)

    Det måste finnas någon mer kvinna än jag som är ärlig om varför vi väljer att ha string. Ni påminner om de kvinnor som måste ha urringat för att de annars blir sååå varmt. Kom igen nu erkänn det är inget fel i att vilja känna sig sexig. 

  • Pentra

    De fåtal gånger jag bär stringtrosor är när jag tar dem mellan tumme och pekfinger och bär dem till sophinken eller till pannrummet för destruktion. ... Känns underbart att pynta min bakdel med ett par snygga trosor som ramar in och framhäver, och dessutom så älskar jag att lyfta på kjolen, lite diskret eller busigt, och mana min partner att dra sitt finger och snygga till spetsarna på troskanten lite extra över min skinka; och, i detta skeende, se hans lyckliga ögon samt ett härligt leende sprida sig och lysa upp hela hans ansikte. Och detta känns extra pirrigt om man befinner sig på allmän plats. ;-P ... Denna känsla kan man inte på långa vägar uppnå med en skavande tråd, som dessutom orsakar eksem i rumpan. :-/ ... Med vänlig hälsning, Pentra

  • Anonym (M)

    Jag tycker det är sjukt obekvämt och sunkigt med string, slutat använda det. Dock kvarstår att de är snyggast vid åtsittande byxor med tunnare tyg.

  • Anonym (Syns inte)

    Bär det endast för att troskanten inte ska synas under kläderna. Finns bekväma modeller som inte känns något och så finns det obekväma modeller som skaver och kliar.

Svar på tråden TJEJER: Varför bär ni string?