• Anonym (kräkpoo)

    TJEJER: Varför bär ni string?

    Man funderar ju ofta varför ni väljer att ha stringtrosor. Är det för att samhället påverkat er till det? Har killen/exen tjatat er till det eller hoppas ni på fler ligg med det?

  • Svar på tråden TJEJER: Varför bär ni string?
  • Anonym (PinUpGirl)

    Jag har det för att sen sälja. Säger bara en sak, string har gjort mig rik. 

  • Sasu
    Anonym (Kåt och våt) skrev 2020-01-06 10:50:32 följande:

    För att kåta upp killar :)
    Alla som säger något annat i tråden ljuger


    är lycklig med min fästman, behöver inte kåta upp andra killar. Så för mig är det endast för att det är bekvämt :)
  • Anonym
    Anonym (Syns inte) skrev 2020-01-06 14:22:49 följande:

    Bär det endast för att troskanten inte ska synas under kläderna. Finns bekväma modeller som inte känns något och så finns det obekväma modeller som skaver och kliar.


    Stackars dig som inte förstår att det syns på stringtrosor också.
    Testa en spegel....
  • Anonym (Enny)

    Jag hade det senast idag när jag tränade. Stringtrosor sitter bättre när jag rör på mig, så behöver jag inte dra rätt dem stup i kvarten. Annars tycker jag vanliga trosor är bekvämare och har oftast det.

    Ingen har fått mig att använda string. Möjligtvis påverkade modet på tidigt 2000-tal (är 30) att jag började. Använder string inkonsekvent och vid lägen jag vill att trosorna ska sitta bra, alternativt minimera synlig troskant.

    Inget som har något med att vilja ligga eller kommunicera något med att göra.

  • Anonym (Enny)
    Anonym (Kåt och våt) skrev 2020-01-06 14:07:12 följande:

    Det måste finnas någon mer kvinna än jag som är ärlig om varför vi väljer att ha string. Ni påminner om de kvinnor som måste ha urringat för att de annars blir sååå varmt. Kom igen nu erkänn det är inget fel i att vilja känna sig sexig. 


    Jag är ärlig. När jag vill vara sexig är jag sexig och inget fel i det... då tar jag på mig en snygg klänning, kanske med mycket urringning som du nämner... dock sällan string i det läget, det får mig att känna mig lite obekväm i min nakenhet under en kortare klänning. Där satsar jag hellre på sexig spetstrosor som skär snyggt över skinkan vilket är det som ser snyggast ut på mig.

    När jag var yngre kände jag mig sexigare med string i vardagslag. Men kan helt ärligt säga att min vardag i uniformsyrke helt tagit död på det där. Plus att jag är lyckligt gift och får ligga när jag vill, oavsett hur jag ser ut. Fortfarande kul att känna sig sexig emellanåt, men jag använder inte längre string för den känslan, string känns så 2002 för mig. Det är inte tonårs-sexig jag vill känna mig. Inte heller använder jag för mycket smink eller pushup-BH varje dag. Känner mig sexigare i kläder som framhäver Min kropp snyggt.
  • Anonym (Julie)

    Jag använder string ibland för att det är bekvämt. Inte mer med det. Jag kan vara sexig oavsett hur stora mina trosor är. Tycker också att det är praktiskt att använda string om jag precis rakat bikinilinjen för det minimerar risken för röda prickar/inåtvuxna hårstrån.

  • Anonym (h)

    Endast imbecilla väljer att gå med ett snöre skavandes mot bajshålet

  • Anonym (kapten)
    Anonym (h) skrev 2020-01-07 00:56:29 följande:

    Endast imbecilla väljer att gå med ett snöre skavandes mot bajshålet


    Endast äckliga småstadstanter använder ordet bajshålet. 
  • Anonym (äckligt)

    Nu är jag visserligen tjej men jag förstår inte hur string kan anses attraktivt, om det nu är det. Det är ju sjukt ohygieniskt att tyget går in mellan skinkorna. Säg vad man vill men tror ingen är 100% fräsch där, särskilt inte efter en hel dag. 

  • Sasu
    Anonym (äckligt) skrev 2020-01-07 02:15:28 följande:

    Nu är jag visserligen tjej men jag förstår inte hur string kan anses attraktivt, om det nu är det. Det är ju sjukt ohygieniskt att tyget går in mellan skinkorna. Säg vad man vill men tror ingen är 100% fräsch där, särskilt inte efter en hel dag. 


    man byter ju trosor varje dag oavsett..
Svar på tråden TJEJER: Varför bär ni string?