Inlägg från: Etttvåtrehjälp |Visa alla inlägg
  • Etttvåtrehjälp

    Behöver er hjälp och råd. Tecken på graviditet?

    Jag hoppar också in här!

    Jag och sambon började också försöka i december, och jag blir fullkomligt galen. Min förra mens var vääääldigt konstig, hade blödning i totalt 14 dagar, varav 9 av dem var kraftigare. Dock var även de första dagarna med rött blod! Brukar ha lite spottings innan mens men det här är ju ett skämt. Antar att det såhär pga förväntan hehe. Men jag vet ju nu inte när jag hade äl! Dock tror jag att det var mellan 26-29, så borde ha bim ca 9-12. Har haft molvärk från och till ända sen 28/12 och idag har jag även som ilningar/dragningar kring livmodern. Har också mått illa från och till och har ömma bröstvårtor, dock brukar jag ha det innan mens, det är snarare mindre nu än vanligt! Tog test igår som visade neg... HUR ska man göra för att inte tänka på det hela tiden som alla säger?! Man blir ju knäpp!

  • Etttvåtrehjälp
    Maily skrev 2020-01-08 09:36:54 följande:

    Åh svårt att veta när du inte vet när ÄL var... kanske testa var tredje dag tills du antingen får plus eller mensen kommer? :) Men det är jättesvårt att inte tänka på det hela tiden, jag vet. Har en jobb-grej jag borde hållit på med igår men kunde inte, satt bara och googlade symptom, haha! 

    Vad skönt att det gick så bra! Min väninna som snusar hade jättestora problem med det och lyckades inte förrän plusset var ett faktum, men tror att chanserna ökar jättemycket om man gör som du istället :) När börjar du jobba? 

    Hm, det ser ju ut på testet som att det skulle gå att testa på bim -4 men jag tänker att om man har en menscykel som kanske varierar på en dag så kan det missvisa ganska enkelt. Min brukar vara 26 dagar men 25 eller 27 är inte ovanligt. Någon enstaka gång har den varit typ 32 också (någon gång per år) så jag tror det finns chans fast man fått neg på ett sånt test :) 

    Jag hade det igår igen fast fryser om nätterna istället, hm... 

    Jag vill också jättegärna testa men vågar inte riktigt... känns på något sätt värre att få minus på testet än att få mens  Kanske för att mensen är definitiv medan jag tror att får jag minus så har jag ändå lite hopp kvar fast ändå inte, hm... BIM är på måndag för mig... kanske en bra dag att testa så att man tvingas till jobbet och hålla humöret uppe ifall det blir minus - och mindre risk för falska minus, än om jag testar i helgen... 

    Men jag har teststickor hemma så hur håller man sig... 

    Det låter ju lovande men jag känner igen det där med önsketänket. Jag hade så för två månader sen, typ mådde illa och brösten ömmade men så kom mensen i alla fall :/ Måste varit att jag kände efter så mycket att jag blev illamående eller något, haha. 


    Ja det skulle ju kunna vara ett alternativ! Är såååå himla sugen på att prova nu, sover så jäkla dåligt för att jag bara ligger och tänker på det haha! Tycker att brösten är större och att blodådrorna syns tydligare nu också, men kan ju vara inbillning... Hur länge ska du hålla dig innan du testar? :)
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-08 21:24:47 följande:

    Känner mig förvirrad.

    Appen säger mens på Lördag, den 11/1. Alla andra cykler har lutealfasen legat på 13 eller 14 dagar. Nu tycker appen 15 dagar. Egentligen borde bim ligga imorgon eller fredag då ju. Vill så gärna testa men har lovat min man att vänta till söndag.... Inga grav. Symptom alls nu heller. Så borde vänta in mensen. Men ja, hoppet är det sista som lämnar en


    Det är ju verkligen inte alla som får symptom innan bim! Två av mina vänner har varit övertygade immat de inte varit gravida men testat när mensen aldrig kommit och nu har jag två fantastiska småtjejer att busa med :) ge inte upp hoppet!
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-09 06:21:14 följande:

    Tack snälla för det uppmuntrande inlägget =) Faktiskt är det så att jag har mindre symptom än vanligt innan mens, har läst att det också är tecken på graviditet! Jag lider av PMDS men denna månaden är jag otroligt balanserad i humöret, inte pmsig alls. Tänker att det ialf måste vara positivt!


    Det låter ju verkligen positivt! När hade du BMI?

    Jag tog ett test idag, neg :( dock vet jag ju inte riktigt när jag hade ägglossning pga krångel förra cykeln, så hoppas fortfarande men det släcktes ju lite helt klart..
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-09 11:09:20 följande:

    Jag har BIM idag eller imorgon. Lördag enligt appen. Oklart. Men jag tog ett ÄL-test nyss. När jag väntade första barnet fick jag positivt på ett ÄL test först, sen testade jag med graviditetstest. Mitt ÄLtest gav fullt utslag nyss! Bifogar bild. Så nu är jag SÅ nervös!!

    Har du haft koll på ÄL denna månaden? Några känningar?


    Åh gud vad spännande! Ska du ta ett riktigt prov ikväll eller imorgon då kanske? Jag tro att jag hade äl antingen 26 eller 28, hade känningar och äggvita där. Så BIM antingen idag eller lördag. Så blev nog ingen bebis den här månaden med tanke på neg igår ????
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-09 13:57:48 följande:

    Jag vill det men mannen vill så gärna vara med och han vill inte förrens tidigast Lördag, så jag får glatt vänta.. Han vill inte få falska förhoppningar så han blev ganska putt nu när jag berättade om ÄL testet. Får respektera hans vilja, inte bara mitt barn ju =)

    Jag fick samma med första barnet. Först Positivt ägglossningstest sen positivt graviditetstest så förväntningarna är skyhöga nu...

    Nej nej, ropa inte nej än! Med mellersta barnet fick jag neg test fram till bim +3 <3 Chansen finns än!!


    Åh så jobbigt när ni tycker olika! Men ja tycker att ett äl-test var en bra kompromiss ;)

    Åh tack att du gav mig hopp tillbaka! Har i vanliga fall spottings och inte fått några ännu så hoppas att det är ett tecken i rätt riktning :) hade du några symptom innan du plussade med mellersta?
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-09 17:56:44 följande:

    Jag har precis varit i affären och laddat med gravtest! Han gick med på att testa ikväll =D

    Flytningar och finnar vid käklinjen! Vad jag minns... =)


    Åh vad spännande! Uppdatera när du vet!

    Okej, då kanske mina symptom inte bara är hittepå ändå :)
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-09 20:15:05 följande:

    Min man blev inte chockad, han sa att han känt det på min andedräkt, haha. Tydligen luktar jag specifikt vid graviditet...


    Haha då har vi ett nytt symptom att kolla efter ;)
  • Etttvåtrehjälp
    IF89 skrev 2020-01-09 22:37:22 följande:

    Haha precis!

    Jag önskar dig stort lycka till i allt kommande. Håller tummar & tår för ett plus för dig med!!


    Tack så mycket! <3
Svar på tråden Behöver er hjälp och råd. Tecken på graviditet?