• pyssel

    Råd till incels

    Anonym (Biologi) skrev 2020-01-11 20:46:28 följande:

    Vetenskapligt magplask? Det är mina åsikter som jag vädrade. Du ger bilden av en utblidningsstörd kvinna som glömt hur man pratar med vanligt folk.

    Biologi är vad jag läst fortfarande det som styr vid parbildning. Då är jämställdhet inte så viktigt längre. Skillnaden är att kvinnor vill framstå som liiiite fiiinare och lite bättre än män som inte hymlar med att de går igång på en kvinnokropp och att vackra kvinnor är mer intressanta att uppvakta.  


    Inte riktigt, du producerade åsikter ÅT andra, som du redan i samma inlägg argumenterade emot. Som jag sa, folk kan deklarera sina åsikter utan din "hjälp". Blir bara löjligt att du påstår att du gör något annat än detta i tråd efter tråd.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Tecum skrev 2020-01-12 11:33:42 följande:

    Är det någon som vet om det finns färre incels i länder som tillåter prostitution? Det borde vara så om männen bara är ute efter sex.

    Men personligen tror jag inte det, de ensamma männen vill bli sedda, få bekräftelse och närhet. Det räcker inte att onanera i någon annans hål. Som någon skrev, ensamhet är grunden till incelfenomenet. 


    Ta en titt på Indien. Prostitution lagligt.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Tecum skrev 2020-01-12 11:23:31 följande:

    Jag tycker att repliken är banal därför att du inte talar om HUR man ska "banka in" rätt värderingar och hur man ska nå fram till dem som behöver det. Ni kvinnor talar gärna om vilka hemska värderingar som incels har men vilka män är det som burit sig illa åt mot dina väninnor? Det är ju vanliga män som har och har haft sex, relationer och barn. Så varför peka ut incels som aldrig fått visa vilka värderingar de har i praktiken utan bara pådyvlats kvinnohat och våldsbenägenhet?.


    Ser man på incelforum så är de inte pådyvlade någonting utan det är något de själva ger uttryck för. De klandrar feminismen för att de blivit avmaskuliniserade - "kastrerade" - ett uttryck och ett missnöje som dök upp redan med de antifeministiska mansgrupperna i kölvattnet av andra vågens feminism. De ser upp till och avundas de män du beskriver och har inga invändningar mot om en kvinna behandlats bedrägligt eller riktigt illa. Detta om vi pratar om de incels som tråden handlar om, dvs de kvinnohatande och våldsbenägna som alls inte pådyvlats den bilden av sig själva.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-01-12 13:15:11 följande:

    Och vad gör Indien för skydda sina prostituerade som arbetare?

    En oreglerad handel är ingen som sagt man ska ha, så hoppas det inte är den du tror.(För det är ingen som pratar om ens)


    Va?? Du fattade precis ingenting av mitt inlägg.

    Speciell förklaring till klyban:

    Tecum undrar om det finns lika mkt incels där prostitution är lagligt. Detta för att kullkasta eller bekräfta tesen om att man botar incels med endast tillgång till sex. Jag svarar att man kan ta sig en titt på Indien.

    Se om du kan dra rätt slutsats nu.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (s) skrev 2020-01-13 01:35:24 följande:

    Tragiskt är ordet. Dom i artikeln verkade extremt ytliga.Fast tror du att dom alltid har varit så hatiska och haft dom åsikterna? Jag skulle tro att dom formats till det. Jag har sett killar som blivit så efter att mobbats. Och att killar tror att man ska vara en alfa är för att det är den bilden man får. Vilka var det som kunde få vilka tjejer dom ville när man gick i skolan? Det var sportkillarna som mobbade andra killar. Vilka var det som inte kunde få tjejer. Det var den känslige killen. Sen är det fel att påstå att killar skulle ha en skev bild och inte tjejer. Det finns kvinnoforum där extrema feminister tex är minst lika hatiska mot män som dom är på incellsforum. Och ser man här på forumet har man flera exempel på hur kvinnor riskerar att skapa arga incells. Vet inte hur många ggr jag sett män som är vuxna oskulder hånats av kvinnor här. Dom får veta att dom måste vara freaks eftersom dom inte får någon relation. Dom får veta att status är viktigt. Dom får helt enkelt veta att dom är kassa och ovärdiga att få ett förhållande. Har själv skrivit om att jag känner en sorg över att aldrig kommer att ha en relation. Och dom som brukar vara förstående är oftast män. Kvinnor brukar håna. Och då skriver jag inte att det är kvinnors fel att jag inte kan få en relation utan att det beror på mig men jag hånas ändå. Det tror jag skapar många arga incells män. För övrigt är det inte en sexfråga för mig. Jag vill ha närhet och en soulmate. Så snacket om att man ska gå till prostituerade som en del kör med fungerar inte. Dels strider det helt mot min moral. Dels så är det kärlek jag vill ha och ingen sexslav.


    Ja, alla formas men man har olika förutsättningar och sårbarhet att ta skadligt intryck av sin miljö. Jag skulle inte dra det så långt att kvinnor på FL "riskerar att skapa arga incels", men att kvinnor och män många gånger har bristande medkänsla och t.o.m förakt för ensamma, ja så är det. Ensamhet är vår tids tabu och skam och det borde inte vara så. Vad gäller strömningar som incels hämtar antingen hat eller negativ kraft ur blir det svårt att lasta feminismen för så mkt som många gör. Nykonservatism och värdekonservatism, antifeminism, male supremacy och white supremacy är raketbränsle för en utstött själ som är kille. Att inte heller tala, eller inte få ett socialt godkännande att man får tala, kommer ut som våld mot omgivningen, självskador eller självmord hos ett stort antal män, och det att "tala om smärta och ensamhet är det bara feminiserade män som gör", enligt vissa. I synnerhet antifeminister och gärna incels, det heter att feminismen lurat dem. Min bild är faktiskt att det framförallt är män som upprätthåller den föreställningen. Kvinnor gör sig skyldigare till annat som istället riktas mot kvinnor, t.ex att "riktiga kvinnor kan och ska föda vaginalt och amma".
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    riyit skrev 2020-01-13 19:00:40 följande:

    Så upplever inte jag att det är. Jag tycker det verkar vara en större acceptans för ensamhet idag av flera orsaker. Som att man idag är mer öppen för olikheter än man var förr, och att skapa sig en karriär via att sitta ensam framför datorn är fullt möjligt och ganska så populärt. Datorspelande är mycket mer populärt av både tjejer och killar numera, även om det ofta handlar om delvis sociala multiplayerspel så är man ju ensam hemma och spelar.

    Hur tänkte du kring det med att ensamhet är skamligt?


    Den oönskade ensamheten, inte den självvalda. "Jag vill ha en enda vän men lyckas inte" kontra "jag är nöjd och solitär, har begränsat umgänge för det är det jag vill"
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (G) skrev 2020-01-13 19:03:57 följande:

    Håller med


    Vi menar kanske olika saker.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel

    Den där incelvärlden behöver uppenbarligen se över både sin historieskrivning och sin skildring av nutiden.

    Dock efter att ha läst inceltrådar roar jag mig ibland med att göra en snabb inventering av kvarterets personer. Inget av det stämmer in på den där incelvärlden. Den är som Disneyland i jämförelse med mitt kvarter, min arbetsplats, idrottsföreningarna eller min mataffär. Kanske är det något med vattnet här men enligt beskrivning "helt oknullbara män", för att inte tala om att de borde "kamma noll i relationsspelet" kör runt med (andras?) barn i barnvagnar, har (fejk?) vigselringar, åker runt med kvinnor i bilar och går i reflexvästar tillsammans med dem på kvällen och verkar t.o.m beställa pizza till hela familjer. Så jäkla konstigt, det måste vara någon Hillbilly Stepford wives - historia jag hamnat i.


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (manne) skrev 2020-01-13 21:22:32 följande:

    Ganska många män kan tänka sig vara med en blyg och svag kvinna tror jag. Det är väl bara att se på hur porr brukar se ut - dominant man och undergiven kvinna i de flesta filmer och det återspeglar nog tyvärr hur många män ser på det hela. Tvärtom att kvinnor vill ha en blyg man är nog mycket ovanligare.


    De flesta kvinnor med lite erfarenhet vet att inte negligera talesättet "i de lugnaste vatten". Frågan är vem som mest kopplar aktiviteten i en porrfilm till att det är något som syns med kläderna på.
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Råd till incels