Inlägg från: Queenofspades |Visa alla inlägg
  • Queenofspades

    Vi som planerar graviditet 2020!

    ANMIFR skrev 2020-01-08 19:36:46 följande:

    ÄNTLIGEN är det dags! Nu vid årsskiftet 19/20 bestämde vi oss för att försöka bli gravida, min första och hans tredje om allt går vägen. P-pillerna är lagda på hyllan och vi väntar med spänning på att allt ska dra igång.

    Någon som är i samma, helt färska, planering och vill följas åt?


    Vad roligt, vi bestämde oss också vid årsskiftet för att försöka och är inne på försök 1 nu, är på ÄL+6 idag och BIM 16/1. Om allt går vägen blir det mitt första och min sambos 3e :) Dock slutade jag med minipiller för snart 2 år sedan efter ca 10 års knaprande, så jag slipper fasen med att vänta på att kroppen ska komma igång efter piller. Har kört på NC sedan jag slutade med pillren :)
  • Queenofspades
    Tiffany skrev 2020-01-12 11:53:18 följande:

    Fick detta imorse :o men är såå svagt kan lika gärna va missfall så hade jag förra gången när de var så svagt :( el spöksträck. Ser du de?


    Ser ett ganska tydligt streck där! Håller tummarna att det går vägen :D
  • Queenofspades

    Är i sådan chock, försök 1 och det satt sig. Har dock varit utan preventivmedel i snart 2 år (bara kört NC) vilket jag tror underlättade det hela :) Livrädd nu dock att något ska gå fel :O

  • Queenofspades

    Är i sådan chock, försök 1 och det satt sig. Har dock varit utan preventivmedel i snart 2 år (bara kört NC) vilket jag tror underlättade det hela :) Livrädd nu dock att något ska gå fel :O


    Tiffany skrev 2020-01-16 00:49:19 följande:

    Åååh vad kul!! Jag är i vecka 5 om jag ska lita på att räkna mensvecka ???? är oxå oeolig för missfall, utomhavandeskap o allt möjligt. Säkert normalt.

    Har du symtom?


    Jaa så kul!! Grattis till dig :D fin ökning där också ser jag. Jag ska ta nästa test imorgon och se om mitt ökat också :) jag är bara i v 4 än, har BIM idag så. Ja det är nog alla i denna fas, så mycket kan ju hända än.

    Jag hade molvärk i tisdags kväll/natt, därför jag tog testet igår morse. Hade väntat mens men den kom ju inte. Igår kväll hade jag också molvärk på kvällen. Sedan har jag vaknat mitt i natten både natt mot onsdag och natt mot inatt, och behövt kissa, vilket jag på riktigt ALDRIG annars gör. Har också varit väldigt varm under natten och varit svettig när jag vaknar, i vanliga fall är jag alltid rätt kall. Känner mig gravid, men vet inte hur jag ska förklara det :P ilar liksom i magen på nått sätt. Men annars så har jag alltid varit en som under dagtid kissar völdigt mycket, har haft ömmande bröst innan mens, på jävligt dålig humör pga PMS osv så de symptomen är inte gravidsymptom för mig. Om något är jag på bättre humör nu än med PMS, så det är väl ett tecken i sig ;)
  • Queenofspades
    Tiffany skrev 2020-01-16 19:55:04 följande:

    Spännande! Dela gärna med dig dina test du oxå tar .om du vill. Jag hoppas så innerligt denna grav vill fortsätta! Förra gången när jag fick missfall hade jag förskräckligt ont i magen osvanken. Känner inget i svanken nu


    Ja så spännande!! Japp, här kommer dagens test jämfört med i onsdags, tydlig stegring tack och lov. Och tempen skjuter i höjden så än så länge verkar det gå bra :) jag håller alla tummar och tår att det vill stanna kvar för dig!!

Svar på tråden Vi som planerar graviditet 2020!