Inlägg från: Mammaresan |Visa alla inlägg
  • Mammaresan

    Vi som planerar graviditet 2020!

    EllieB skrev 2020-01-19 18:01:17 följande:

    dax att ställa in sig på mens imorgon va? :(


    Åh så tråkigt! :( Det blir inte alltid ett plus med en gång! <3
  • Mammaresan
    vegaveravegavera skrev 2020-01-20 17:14:43 följande:

    Följer tråden! Är på dag 19 i cykeln som brukar vara 29 dagar lång väldigt exakt. Hade antagligen ÄL dag 15(testade inte men hade känningar som mensvärk och kåthet), och oskyddat sex på dag 13&15. Hoppas verkligen det satte sig!!

    När tycker ni jag kan ta första testet? Har BIM 31a januari... sååå långt kvar


    Vilket datum var ÄL ungefär tror du? Om du räknar från dag 15? :)
  • Mammaresan
    vegaveravegavera skrev 2020-01-21 11:13:24 följande:
    Den 16e januari baserat på min mens-app!
    Då hade jag som allra tidigast vågat mig på att testa på lördagen den här veckan. Beräknar en sen ÄL runt samma datum som du. Då är det ÄL+9, finns en liten chans att det visar positivt så tidigt men det är där jag satt min tidigaste dag. :P
  • Mammaresan
    vegaveravegavera skrev 2020-01-21 17:24:31 följande:

    Ja precis! Räknade ut det igår baserat på den långa "tyda tidiga test"-tråden här på familjeliv. ÄL+9 verkar vara det absolut tidigaste folk har fått utslag på test på. ska resa bort över helgen, undrar om jag ska ta det direkt eller dra ut på det och göra det först när jag kommer hem på måndag. kommer ju bli så deppig om det är negativt... innan jag testat så kan jag ju åtminstone gå runt och tro lite på att jag är gravid :--)) 


    Hihi, ja det låter fint att dra ut på det lite! Så är det i alla fall lite större chans att det ska synas något. :D

    Jag testar nog på lördag. Sedan väntar jag på mensen eller till den 30:e januari mest troligt om det är helt blankt testet. Men jag vet inte... tror inte jag är gravid tyvärr. :/ Har inga tydliga tecken och jag tycker den är lite knasig cykeln med så sen ägglossning. Även om det är fullt normalt tycker jag inte om att det verkar vara så oregelbundet för mig. Blir så osäker på om det verkligen släppt något ägg eller om vi verkligen lyckats pricka. :P
  • Mammaresan

    Ja här tog jag ett lite väl tidigt test som såklart var toknegativt! Nu vet jag i alla fall att det finns ingen ägglossning tidigt vi kunnat pricka in för då hade det varit positivt nu! Om jag räknar från sista gången vi hade sex och eventuell ÄL som har kunnat vara är det bara ÄL+7 idag. Men men. ;) Nu har jag provat i vilket fall.

    Testar inte till helgen nu utan siktar in mig på tisdag nästa vecka. Då är det mest troligt ÄL+12 och dag 33 i mencykeln så har inte mensen kommit då är det en stor chans att det kommer visa något vi det laget. Använder ju känsliga test. Så är det inget då heller så är det bara att vänta in mensen och en lång cykel den här gången.

  • Mammaresan

    Har inga symptom på graviditet däremot så känns inte riktigt som något här alls men ändå går en runt och undrar och hoppas lite! Efter testtidens utgång går det ju att se ett streck men det har jag lärt mig sedan tidigare att det inte betyder något!

    Deppigheten börjar komma nu också så är väl PMS på gång. När jag få de där svaga strecken efter testtiden så har jag svårt att hålla mig från att testa sedan. Blää! Bättre om det hållt sig totalt blankt ävem efter testtiden.


    emmapa22 skrev 2020-01-22 19:06:58 följande:

    Bara jag som ser början till ett streck??


    Det där ser ju ut att vara något där ja!
  • Mammaresan
    AmandaSone skrev 2020-01-23 13:09:32 följande:

    Är det bara jag som ser svaga sträck här????


    Ser på båda! Grattis! :D
  • Mammaresan

    Kunde ju inte låta bli efter gårdagens, vad jag tror är torkstreck (trots färg), att testa idag igen. Tog ett annat test idag och det visade helt blankt (finns säkert något streck där om ett par timmar också, torkstreck). Inte kul att ta graviditetstest så här tidigt ju! Haha! Hade bättre tålamod inför de andra graviditeterna. ;P Men nu är testen slut. Hade två hemma och de är dyra att köpa. Får försöka hålla mig borta från att köpa några förrän nästa vecka och testa tidigast måndag om inte mensen dykt upp. Men tror verkligen inte det är något om det inte finns ett tydligt plus där på tisdag!

  • Mammaresan
    AmandaSone skrev 2020-01-24 14:01:45 följande:

    Jag tog ett digitalt i morse som visade negativt???? kan jag vara gravid ändå fast det är förtidigt att se på ett digitalt? Konstigt om jag fått svaga sträck på 4st andra.. Jag vet tyvärr inte när min bim är då den har varit oregelbunden det senaste året...


    Ja du kan vara gravid ändå. De är inte så känsliga de digitala testen! För de andra testen du tagit är sådana där "testa tidigt" va som är känsligare?
    Undrandee skrev 2020-01-24 11:28:08 följande:

    Hoppar in! 28 år, 3 barn i åldrarna 10, 8 och 6

    Fick ett utomkveds och ett MA med tvillingar förra året, försöker nu få ett nytt plus!

    Första ÄL efter skrapningen i början på december efter MA:t.

    Vad tror ni?

    Verkar ha full ÄL idag. Tog ett likadant test för 2 dagar sedan också, fick fast gubbe då med men fick inte lika starkt test streck som idag! Trodde det va kört då vi än så länge bara sexat den 21a, alltså dagen innan fasta gubben dök upp första gången. Vågar jag hoppas på ÄL idag??! =)

    Värker i ljumsken idag och lite ont i brösten, peppar peppar!!


    Beklagar missfallen! :(

    Vad kul att du också har 3 barn sedan innan! :) Om du fick fast gubbe för 2 dagar sedan är det absolut inte kört. Du kan ha ägglossning just nu så kör på!
  • Mammaresan

    Är der några kvar här som försöker? När är er BIM? Och vart i cykeln är ni just nu?

    Fick negativt imorse också så väntar in mensen nu under veckan.

Svar på tråden Vi som planerar graviditet 2020!