• Coccolina

    Vågar inte gå ut i min stil

    40+ både jag och sambon. Rör oss i neofolk, synth och liknande kretsar... svart, lack, läder, korsetter, osv. Jag har även undercut och det går jag har kvar på skallen är oftast färgat i någon rolig färg. Sambon har typisk synthfrisyr, han också med undercut fast han behåller sin hårfärg.

    Googla Subkult festivalen eller M'era Luna så får du dig en idé. Jag, sambon och mina vänner är nästan alla högutbildade, de flesta nykterister och alla är helt fria från andra droger, och vi luktar absolut inte utan alla är rena och fina .

    Till vardags jobbar jag statligt med mycket kontakt med många människor. Såklart tonar jag ner det lite på jobbet, skippar korsett, värsta sminket och låter bli tuppkam. Men har inga problem med att tas på allvar trots rosa hår och halvrakad skalle, för jag är professionell och kunnig. Mina närmsta kollegor vet mycket väl hur jag sett ut privat, de har mig på Facebook och har sett bilderna

    Sambon är i spelbranschen. Övriga är allt från ekonomer, socionomer, arkitekter, arkeologer, läkare, till lärare... några jobbar med reklam och någon med tv...

    Såklart jag få blickar på mig när jag är påväg till någon fest, festival eller konsert... men jag trivs med vem jag är och vill någon döma mig för hur jag ser ut så säger det faktiskt mer om dem än om mig!

    Våga vara den du är! Du har bara ett liv att leva, lev det för dig inte för andra!




    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
  • Coccolina
    Anonym (Js) skrev 2020-01-10 03:14:21 följande:

    Du vill veta vad folk tycker. Ja, ärligt talat så är mina fördomar att människor med alternativ stil (tänker typ goth) troligtvis lever ohälsosamt (röker, mycket alkohol, droger), luktar illa pga bryr sig inte om vad andra tycker, och troligtvis har en trasig barndom och ett tragiskt liv bakom sig.

    Känner till ett par sånna personer. Man får lite känslan av att när de går ut i skogen så dör all växtlighet och liv inom en 50 meters radie.

    Är också en jäkla skillnad på att vara en glad ?rocker? med ölmage, pipskägg och som gillar liveband, jämfört med att vara en svår uttöjda-öron-olikfärgade-linser-långa-skinnjackor-typ. Eller en kaxig trasiga-nätstrumpor-rosa-slingor-fetblek-mage-i-nättröja-typ. De två sista går jag gärna omvägar runt pga misstänkt svettdoft och potentiell skogdödaraura.


    Intressanta fördomar... säger mycket om dig... inte så mycket positivt, men mycket...
    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
  • Coccolina
    Anonym (Weimar 2.0) skrev 2020-01-10 22:44:44 följande:

    Samma gäller den som plussar sina egna inlägg...


    Ursäkta? Händer inte med riktigt vad du menar. Om du menar att jag fått +1 på mitt inlägg så är jag rädd att göra dig besviken men jag har inte plussat det.
    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
  • Coccolina

    (Skriver från mobilen och då funkar inte den funktionen riktigt...)


    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
  • Coccolina
    Anonym (Weimar 2.0) skrev 2020-01-11 13:42:59 följande:

    Suuuure...


    Du måste vara en rolig människa... Ha ett bra liv och tro vad du vill. Jag skiter helt ärligt i det ????
    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
Svar på tråden Vågar inte gå ut i min stil