• Akira Öken

    Min fru är aggressiv

    Tycker det är ett hån mot TS och säga att han lever med en "kvinnobebis". En bebis är någon som inte klarar av att ta ansvar för sig själv eller andra, men TS blir ju misshandlad i sin relation!

    TS, du kan inte fortsätta att ta ansvar för henne och hennes liv. Rädda dig själv! Ta hjälp av vänner, familj, mansjour och gör en polisanmälan om du orkar. Självklart ska du skilja dig.


  • Akira Öken
    Anonym (Gina) skrev 2020-01-12 16:43:07 följande:

    Alla som väljer att leva i våld,hur tänker ni?Det känns inte rätt och hälsosamt.Tänk om man kan leva utan negativ drama och våld.Det kan vi välja.


    Istället för att ställa dumma frågor till utsatta människor vore det kanske en bra idé att ta tag i dina kunskapsbrister. Om du helt saknar kunskap och därigenom inte heller vet vad du ska googla på, börja med "normaliseringsprocessen".
  • Akira Öken
    Anonym (Gina) skrev 2020-01-12 17:09:22 följande:

    Jag har blivit misshandlad och jag har lämnat.Det finns ett val.Jag ville bara påminna om detta.


    Att själv ha blivit misshandlad och lämnat är (uppenbarligen) inte synonymt med att ha kunskap om de mekanismer som gör att utsätta ofta stannar i destruktiva relationer.

    TS ber om hjälp och blir inte hjälp av att bli skuldbelagd.
  • Akira Öken
    Anonym (Riva) skrev 2020-01-12 18:55:36 följande:

    Lägg ner härskartekniken om du inte kan hantera synpunkter ens från de som själva blivit utsatta.

    Vem tror du ger en misshandlad mest hopp- de som säger att det går att göra sig fri eller de som säger att det är jättesvårt, ja nästan omöjligt?

    Man kan behöva hjälp att hitta sin styrka och stöd för att undkomma men det finns inget svårt med att ta beslutet att man inte vill leva i en misshandelsrelation längre och då börja planera för en smart exit.


    Ingen annan än den kommentar jag svarade på har ifrågasatt varför TS stannar. Alla andra har uppmanat TS att lämna och givit stöd på olika sätt. Så skippa skitsnacket.

    Man går inte in i en tråd i känsliga rummet och ifrågasätter varför en våldsutsatt person inte bara lämnar relationen. Att ge hopp, det är något helt annat.
Svar på tråden Min fru är aggressiv