• Bästkusten

    Rasist...javisst numer

    Anonym (#metoo) skrev 2020-01-13 17:26:46 följande:

    Ändå är det bara ca 58 % av våldtäktsmän som är utomlandsfödda, så vad säger det? Jo, att det spelar ingen roll varifrån folk kommer, MÄN våldtar oavsett kultur!

    https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands


    Sedan är det 35-40% med utlandsfödda föräldrar.....
  • Bästkusten
    caveat emptor skrev 2020-01-13 17:34:42 följande:
    Fast alltså... då är väl utlandsfödda kraftigt överrepresenterade ändå. I dagsläget finns det väl fortfarande fler etniskt svenska än utlandsfödda i vårt land.
    Hahaha vet du vad procenträkning innebär????
    Säg att vi har haft 50 000 sexbrott sverige 2019, då innebär det att 29 000 av dessa är begångna av folk ej födda i landet. Dvs räknar man om det till procent av befolkningen (ca 20% invandrare) så blir det ju ännu värre.... Hur tänkte du?
  • Bästkusten
    Anonym (Öh...) skrev 2020-01-13 18:27:24 följande:

    Alltså fan vad ni utrycker er dåligt?!

    Det är en sak o vara utomlands född

    Och en grej att ha en invandrarbakgrund och inte är integrerad,

    Finns ju många svenskar som kanske råkat föda sitt barn utomlands, är de barnet också nu stämplad?!

    Vi har hur många finska personer som helst i sverige? Är de också dom ni menar?!

    Ni pratar om icke-integrerande personer som inte har nå engagemang i att ta det av svensk kultur, förstår man blir irriterad på sånt, blir jag också. Med tanke på alla förmåner etc.

    Men säga utlandsfödda är ju fan att ta i för grovt...spelar roll om man är från Italien, USA, Turkiet eller Finland. Alla är ju ?utlandet? så fall.


    Du kan vara lugn! Finnar är inte så vanliga när det gäller sexbrott! BRÅ har statistik från var dessa kommer i från och det är i princip bara från Arabiska länder, Afghanistan samt Afrika.
  • Bästkusten
    Anonym (#metoo) skrev 2020-01-13 21:17:27 följande:
    Och av alla de män som jag själv eller någon jag öht känner eller känner till så är det ingen som blivit antastad av annat än vita helyllesvenskar, tyvärr.

    Som man kan konstatera av statistiken är det ungefär dubbelt så många utomlandsfödda som svenskfödda dömda våldtäktsmän.
    Det är väl skitsamma vad du har upplevt! Statistiken säger att nästan 95% av alla sexbrott begås av män som inte är genuint svenskar!
    Välkommen till en vecka i Gbg så kanske du får uppleva annat!

    En annan sak: När vänstermänniskor i typ trådar som denna eller veganer i andra trådar argumenterar så vågar dom bara göra det anonymt! Någon mer än jag som reflekterat över detta?
  • Bästkusten
    Anonym (Me three) skrev 2020-01-14 20:50:55 följande:
    Ja herregud, visst är det bara vänstermänniskor som gör det. Men varför döpte dina föräldrar dej till Bästkusten då undrar ju jag?
    Varför döpte dina dej till "Anonym Me three"???
Svar på tråden Rasist...javisst numer