• LasseBD

    Varför fungerar familjeliv så dåligt?

    Gött!NuGårDetInteSkrivaMellanslagIgen.MenJagOrkarInteLaddaOmSidanSåJagKörStorBokstavIBörjanAvVarjeOrdIstället.

  • LasseBD
    Anonym (Anonymously) skrev 2020-12-09 21:53:12 följande:

    Nej, det är prioriterat och står högst upp på listan! IT tittar på servrarna dag för dag, och håller tummarna att något blir bättre snart!


    Man ser framför sig hur de står där och tittar på dom med en kanelbulle i handen.

    Jag tror intäkterna från själva forumet är så små att de inte anser att det är värt att förbättra. Det kanske ser att andelen aktiva är så liten att annonsintäkterna inte motiverar investering. De kör till det är slut liksom. De riktiga intäkterna kommer kanske från huvudsidan med artiklar etc. Men detta är ju bara mina gissningar.
  • LasseBD
    Anonym (Zzzzz...) skrev 2020-12-10 06:46:36 följande:

    Jag tror inte de har andra intäkter än annonsintäkter.


    Nej det tror inte jag heller. Men jag menar att de annonsintäkter som kommer från forumdelen kan vara för låga för att ta tag i problemen. Därför läggs krutet på själv huvudsidan och annonsintäkterna därifrån.
  • LasseBD

    Man får ju psykbryt när man ska svara i en tråd och mellanslagen försvinner. Då brukar jag hoppa över att svara. För att ladda om sidan tar ju en kvart.

  • LasseBD
    Anonym (Anonym) skrev 2020-12-18 21:57:21 följande:

    En sak som stör mig enormt, som fler kanske sett, är att jag inte alltid får notifieringar om någon citerat mig, Jag behåller inte alla trådar i favoriter men det ska inte spela nån roll. Är det vanligt?


    Klassiker! Så känn dig inte ensam.
  • LasseBD
    Anonym (Daniel) skrev 2020-12-22 15:45:27 följande:

    Tillägg.

    Se till att datorn/mobilen är tillräckligt laddad när ni är inne på sidan.


    Admin som skademinimerar?
  • LasseBD

    En grej jag tänkt på:

    Ibland när man ska svara i en tråd och mellanslag inte funkar så måste man ju ladda om sidan. Det som händer då är att om man citerat någon samt skrivit något innan omladdning så kommer citatet 2 ggr och även texten du påbörjade. Så på nåt sätt lagras detta. Klart sidan blir överbelastad om den ligger och lagar en massa sånt. Ibland orkar man ju inte ladda om, ligger ens svar då i cyberrymden och snurrar och gör så att sidan blir ännu trögare?

  • LasseBD

    Såg att 503 backend fetch (eller vad det står?) ligger bland de sidor jag besöker mest i min webbläsare.

  • LasseBD
    prometheuz skrev 2021-01-30 23:05:46 följande:

    Hej, vad betydet det när man hittar meddelanden från "familjeliv" och det enda som finns i meddelandet är ett nummer, ett "ärendenummer". Tack för hjälp någon ?


    Om jag förstått det rätt så har ett av dina inlägg tagits bort. Det behöver dock inte vara du som brutit mot nån regel utan det kan vara att du citerat någon som brutit mot en regel. Tyvärr får man aldrig reda på vilket inlägg.
Svar på tråden Varför fungerar familjeliv så dåligt?