Inlägg från: Anonym (Hmmmmm...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmmmm...)

    Kan inte tända på min frus "mammakropp".

    Så trist. Kanske inte din fru kommer att tända på den gubbkropp du kommer att få så småningom. Nackdelen med den är att det inte hjälper att släcka lyset.

  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (D) skrev 2020-01-15 08:53:32 följande:

    Men är det verkligen kroppen i sig du slutat tända på? Eller kan det vara hennes nya "funktion" som barnbärare och mjölkproducent? Fundera på det innan du gör något. För om det inte är kroppen i sig du slutat tända på (om du t ex kan tända på andra med liknande kropp), då är det ju inte det fysiska i sig. Är hon liksom fortfarande "kvinna" för dig, eller har hon blivit bara "mamma" i dina ögon?

    Och om det visar sig vara att det är just bristningarna och hängbrösten du inte kan tända på så är det nog bäst att avsluta. De sakerna kan hon ju inte göra något åt.


    Just detta är det många som får problem med, att kvinnan inte är kvinna utan mamma. Ofta är det så att det påverkar båda att man fått barn, att man är föräldrar istället för partners. det kan man komma förbi. Fråga vilken sexolog som helst.
  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (Pär) skrev 2020-01-15 10:34:07 följande:

    Kräk och kräk...jag har ju inte valt att känna så här. Såg det inte komma alls. Och som jag skrev så har jag väldigt dåligt samvete eftersom jag vet att hon skulle bli hemskt sårad om det kom fram.

    Lämna min fru och son för att jag inte längre tänder på hennes kropp tänker jag inte göra. Vore inte det att vara ett större kräk?

    Att jag ser henne som bara "mamma" och inte kvinna stämmer inte heller. Och tycker att vi har det bra i övrigt.

    Kan det inte vara så att jag inte förmår mig till att tända på den kroppen hon fått, mår dåligt över det och kan faktiskt vara en bra person för det?

    Tror att ni som bara skriver att jag är ett svin som borde dra ifrån sin familj, ni tar det lite för personligt...

    Gå i terapi är ju en idé...enda kruxet då är väl att hon kommer undra varför jag helt plötsligt behöver det...


    Kroppar ändras. Om de inte ändras av graviditet ändras de av sjukdom, cellgiftsbehandlingar, trafikolyckor och definitivt av åldrande. Dvs om ni inte skaffat barn hade du förr eller senare slutat tända på din fru.

    Det är så klart ytligt, men du är den du är. Du är kanske väldigt visuell? Jag vet inte vad man kan göra åt det.

    Kanske skulle det hjälpa att gå till ex sexolog. Jag vet inte. Kan du fokusera på något annat än utseendet? Hennes leende, hennes ögon?

    Jag har inte ändrats jättemycket sedan jag och min man träffades för 15 år sedan. Han har dock gått upp 10 kg och har knappt något hår kvar. Jag tänder på honom ändå. Han är ju samma person, har samma blick, smeker på samma sätt, har samma härliga leende, är lika härlig att krama. Å andra sidan var det inte hans fysiska utseende jag tände på främst när vi träffades heller. Det är väl skillnaden.
  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (Pär) skrev 2020-01-15 11:17:35 följande:
    Där sa du nånting...
    Finns ju väldigt fina och silkiga nattlinnen som också känns väldigt sköna att ta på!

  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (E.) skrev 2020-01-15 11:41:54 följande:

    Samma kan för övrigt hända en kvinna, om hennes man slutar att träna och går upp okontrollerat i vikt, och/eller slutar att sköta sin hygien, bry sig om sin klädsel o.s.v..


    Just det där är ju en dålig jämförelse. Att kroppen ändras av att man föder sin man ett barn kan man inte hjälpa, men om man slutar träna eller slutar sköta sin hygien är det någon man själv valt.
  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (Förstår inte) skrev 2020-01-15 11:56:56 följande:

    Jag har så svårt att förstå sånt här. Om hela attraktionen hänger på en perfekt kropp, är man verkligen intresserad av den personen på riktigt då?

    Attraktion är ju en helhet. Låter sjukt att du slutar tända för några bristningar på magen och åderbråck. Kan det verkligen inte ligga nåt annat bakom? Tände du alltså på henne innan sonen?

    Är man kär och älskar en person så tycker man ju den personen är attraktiv. Om man är normal alltså och inte avviker på nåt sätt och går upp extremt i vikt eller så.

    Min partner är tex inte vältränad eller så och visst håller jag med om att det är sexigt när jag ser män som är det. Men det spelar liksom ingen roll, om han var det hade det vart en bonus men långt ifrån avgörande för min attraktion. Tänder som satan på honom trots att han inte har en "perfekt" kropp. Det är så mycket mer som spelar in, tycker om honom till fullo precis som han är.

    Låter extremt att du måste blunda liksom. Har du alltid varit så ytlig? Ofta har man kanske andrs egenskaper som väger upp och gör en person attraktiv. Leende, blick, röst, hur man för sig osv.

    Är du väldigt fixerad vid porr eller så, kanske sånt som påverkat dig?


    Tyvärr är det så att män är mer utseendefixerade än kvinnor. Kvinnor tänder på helheten. Männen tänder på ett snyggt utseende.
  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (W) skrev 2020-01-15 16:18:37 följande:
    Vadå, vill man se ut sådär? Det är väl klart man ska vara hälsosam. För sin egen skull. Hon kan ju inte trivas heller.
    Du menar att hon ska träna bort bristningarna, åderbrocken och hängbrösten? På vilket gym kan man göra det? Vill gärna ha tips för det låter som ett guldställe!
  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (pippi) skrev 2020-01-15 17:15:49 följande:

    Alltså du kan lämna din fru men din nästa partner kommer förmodligen också vara lite graviditetsmärkt om du inte väljer en kvinna som inte har några barn. Tror problemet ligger någon annanstans.

    Nu är ju tråden startad av dig och inte din fru och därför är mitt råd riktad till er båda. Mitt tips är att ni börjar träna ihop. Man mår bra av träning och det boostar självförtroendet. Man känner sig snyggare oavsett hur man ser ut och i längden blir man också snyggare. Känner ni er båda snygga så ökar ju chansen för att sexlivet ska blomstra.


    En ny partner kommer kanske också att bli gravid och få en ändrad kropp. Garanterat kommer den att åldras och förändras på det sättet. Man kan inte hitta en partner som ser ut som när man träffades under hela livet.
  • Anonym (Hmmmmm...)
    annabellelee skrev 2020-01-15 17:24:57 följande:
    Att fortsätta upprepa det gör det ju bara mer okej för män att dumpa sin åldrande hustru för en yngre förmåga:"Det är inte mitt fel att jag tänder på unga kroppar, män är helt enkelt mer visuella".

    På 70-talet tyckte kvinnor att Tom Selleks håriga bröst var höjden av sexighet, nu drömmer kvinnor om hårlösa bringor. Har kvinnors biologi ändrats? Nej, såklart inte. Vi tränas in i vad som är sexigt genom de bilder vi ser runtomkring oss, som förknippas med sex. Skönhetsideal har inte sett likadana ut över tid.

    Att män ser mer på porr är anledningen till att de är mer utseendefixerade: de har tränat sig själv att gå igång på bilder.

    TS sluta med porren. Arbeta aktivt med att förknippa din hustrus kropp med sex och njutning.
    Kvinnor gillar fortfarande håriga bringor faktiskt och jag tror att det är ett faktum att män är mer utseendefixerade. Kolla hur det ser ut i gay-världen. Homosexuella män fixar till sig väldigt mycket mer än heteromän- för att de vill locka män.

    Män var utseendefixerade även innan det fanns porr.
  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (Livets lott) skrev 2020-01-15 20:27:15 följande:
    Allt går att fixa på kvinnokroppen men vad gör en kort man med liten snopp?
    Vad gör en lång kvinna med kraftig benstomme och en sjukdom som gör att hon äter kortison (och därför blir rund)?

    Nu är det ytterst få män som har micropenisar.
  • Anonym (Hmmmmm...)

    TS. Par som hamnat i nån form av låsning får oftast rådet av sexologer att inte ha sex alls en period utan bara smeka varandra. Det kan ni ju göra med ljuset släckt i början. Ett silkigt nattlinne kan också vara en bra idé. Många män tycket att det är en väldigt upphetsande känsla att känna på ett sånt tyg på en kvinnokropp.

    Jag vet inte hur du ska föra fram detta till din fru dock utan att avslöja orsaken till att du vill testa detta.

Svar på tråden Kan inte tända på min frus "mammakropp".