• Anonym (K)

    Kan inte tända på min frus "mammakropp".

    Anonym (E.) skrev 2020-01-15 11:41:54 följande:

    Precis som du säger, så är det inget du kan rå för. Vi kan inte hjälpa vem eller vad vi tänder på (i så fall skulle det vara väldigt lätt att "bota" homosexuella), och jag tycker att du får orättvisa svar här. Det handlar ju inte om vad man tycker om en person i övrigt - man kan känna gemenskap, respekt, "syskon"kärlek, men man kan inte tända mer. Det är som det är. 

    Samma kan för övrigt hända en kvinna, om hennes man slutar att träna och går upp okontrollerat i vikt, och/eller slutar att sköta sin hygien, bry sig om sin klädsel o.s.v.. Vi är till ganska stor del biologiska varelser, och när det gäller sex så övertrumfar det allt annat...

    Jag tror tyvärr att ditt förhållande är kört, TS. Så där kan ni inte leva. Kanske skulle din fru kunna göra några skönhetsoperationer, så att du skulle kunna tända på henne igen. Men det måste hon i så fall vilja själv, det är inget som en människa (oavsett kön för övrigt) ska pressas till, med hot om skilsmässa annars.

    Och jag ser inte hur du ska kunna ta upp ämnet utan att såra henne. Kanske kan du köpa någon tidskrift där det bara "råkar" stå om sådana operationer, och hur folk ser ut före och efter operationerna. Du skulle kunna "råka" lämna den framme med rätt sidor uppslagna, eller bara "råka" nämna hur duktiga kirurgerna är nuförtiden, och visa henne bilderna.

    Att säga rakt ut att du inte tänder på henne som hon är, tror jag tyvärr är en säker väg till en mycket hatisk skilsmässa...


    Vilken vidrig ide att manipulera henne till att operera sig. Om han lämnat bilder på opererade kroppar framme så tror jag tror att hon skulle genomskåda det direkt.
Svar på tråden Kan inte tända på min frus "mammakropp".