• Joyho

    Kan inte tända på min frus "mammakropp".

    Anonym (Pär) skrev 2020-01-15 00:28:09 följande:

    Vi fick en son för två år sedan. Som naturligt förändras en kvinnokropp efter graviditeten; bristningar på magen, lite hängiga bröst, en del åderbråck.

    Jag älskar min fru men jag kan helt enkelt inte tända på henne naken. När vi ska ha sex ser jag alltid till att det är mörkt, är det inte det så måste jag blunda och tänka på något annat som hjälper mig att hålla den hård.

    Skulle såklart aldrig säga det här till henne och jag får dåligt samvete för att jag känner så här.

    Oroar mig hur fan det ska gå att leva och ha sex med en person jag inte kan få stånd till!

    Har stark sexdrift, min fru inte lika starkt men behovet finns ju.

    Nån mer som kände så här efter att deras kvinna förändrades med graviditeten?

    Hur hanterade ni det?


    Min sambo är precis som du TS. Han slutade helt att tända på mig efter att vi fick barn. Eller egentligen redan under graviditeten. Han skulle, precis som du, aldrig säga nåt sånt rakt ut. Men jag kan nästan lova dig att hon märkt det. Just det där att det alltid ska vara mörkt i rummet och att han blundar genom hela sexet.. Och om han måste titta så slaknar han. Sånt märks. Och det sårar. Framförallt när man själv inte trivs hur kroppen förändrats.

    Men det är ju inget varken du eller han kan göra nåt åt. Man kan inte bestämma vad man ska tända på.

    Jag vet inte om jag hade föredragit att han skulle vara ärlig och prata om det eller att han gör som nu och inte säger nåt. Men oavsett TS, så tänk på att hon troligen märker mer än du tror.
  • Joyho
    Anonym (Pär) skrev 2020-01-18 23:57:01 följande:

    Det där fick en ju verkligen att må skit...jag kommer aldrig säga det här till henne och jag hoppas för mitt liv att hon inte märkt nåt, men det kanske hon gjort...

    Tror knappast hon skulle tagit upp det Isåfall så det lär jag väl inte få veta heller.

    Har ju fått många bra råd i den här tråden så jag hoppas att det blir nån reda med allt...ok,.för att jag ska få tillbaka lusten till min frus kropp men jag vill inte att hon ska gå runt och må som skit!


    Sorry. Det var inte alls min mening att du skulle må skit över det. Det är ju som sagt inget du kan rå för. Och inte hon heller. Jag ville bara göra dig uppmärksam på att man (iaf jag) märker sånt. Och det kan vara värt att ta i beaktande. Men jag hoppas så klart för er båda att du hittar ett sätt att kunna tända på henne igen.
Svar på tråden Kan inte tända på min frus "mammakropp".