Inlägg från: Anonym (Skin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skin)

    När fick ni era första rynkor? - ärliga svar nu

    FuckGoggleAskMe skrev 2020-01-16 20:46:46 följande:

    Jag hade en gång en kollega som gick i pension, så hon var väl 60+. Inte en rynka! Hon kom från Jamaica, så min andra kollega därifrån ville naturligtvis påvisa att det hade med nationalitet att göra ... Jag hade lätt trott att kvinnan var 30 eller lite mer. Fantastiskt! Tror att rynkor har med genetiskt påbrå att göra, mina föräldrar har inte många rynkor och inte jag heller.


    Kanske inte nationalitet men etnicitet har definitivt betydelse. Stor skillnad på mörk och ljus hud och utveckling av rynkor.
  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-17 10:38:58 följande:

    Det jag menar med rynkor är rynkor/fina linjer som syns tydligt på långt håll.


    Då har jag inga rynkor än. Fyller 42 i år. Har fått visa leg på systemet tre gånger det senaste halvåret. Dock märker jag ju själv när man tittar på nära håll i spegeln att det börjar komma mer och mer fina linjer och de som finns blir djupare och djupare. Huden över ögonen börjar bli lösare. Även hårkvaliteten har förändrats
  • Anonym (Skin)
    Anonym skrev 2020-01-18 09:31:13 följande:

    Det är när anonyma svar tillåts som det ljugs och skarvas mest.

    Finns flertalet exempel på här bland svaren.

    Vill man ha vettiga svar väljer man att inte tillåta de anonyma samt att vara sunt skeptisk mot helt nya medlemmar.


    Vilka har ljugit och skarvat? Jag har skrivit anonymt men det är inte för att jag ljuger. Jag är snart 42 men ser yngre ut. Det är inte inbillning. Röker inte och har varit försiktig i solen.
  • Anonym (Skin)

    Har också förmodligen ansiktsform, ansiktsdrag och kroppsform som gör att jag ser yngre ut.

  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 10:34:28 följande:

    Bildbevis tack!


    Jag lägger givetvis inte ut en bild på mitt ansikte här. Enl TS definition att rynkorna ska vara tydliga och synas på håll har jag inga sådana rynkor. Givetvis kan jag själv i spegeln se att jag åldras. Ansiktet får mer karaktär och huden på halsen börjar bli slappare. Jag ljuger inte om att jag ibland fortfarande får visa leg på systemet. Tror du jag skulle få göra det om jag såg ut som ett russin. Och som sagt, jag är liten och nätt i kroppen med ansiktsdrag som förmodligen gör att jag ser yngre ut. Tro mig, vi finns.
  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 11:17:30 följande:

    Du behöver ju inte lägga ut en bild på hela ditt ansikte, det räcker med att bara ta en bild på pannan och klippa bort resten som en annan person i tråden gjorde, då är det ingen som känner igen dig. Du måste givetvis visa bevis på det för att folk ska tro dig.


    Så du menar att det låter helt otroligt att man ser yngre ut än vad man är? Jag har inga fåror i pannan, däremot fina linjer och bekymmersrynkan börjar bli djupare.
  • Anonym (Skin)


    Ok en bild på min panna i orynkat tillstånd. Mycket nära håll.
  • Anonym (Skin)

    Kan TS definiera en djup rynka? Jag har t.ex inga djupa rynkor vid sidan av munnen som syns på håll, däremot fina linjer som syns på nära håll.

  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 11:30:15 följande:

    Fin hud. Du har inte gjort botox?


    Nej men jag rynkar ju heller inte pannan på bilden. Jag har fått höra från hudläkare att det syns att jag varit försiktig i solen.
  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 11:30:32 följande:

    Fillers, ansiktslyftning.


    Haha nej. Jag är 42,inte 62
  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 11:38:24 följande:

    Många som gör ansiktslyftning gör det vid 35-40 då de allra flesta börjar få djupa rynkor. Det är ovanligt att vara så slät i hyn i din ålder, det ska du ta som en komplimang eftersom du förmodligen då även ser yngre ut än din ålder.


    Ja jag ser yngre ut men på nära håll kan jag ju själv se att det händer grejer i ansiktet men andra har ju inte lika bra koll på mitt ansikte.
  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 11:46:32 följande:

    Precis, just därför att ni ser yngre ut än eran ålder då de flesta i eran ålder har djupa rynkor.


    Nej de flesta runt 40 har inte djupa rynkor. Det är väldigt individuellt. Rökning, solande, bantande, ansiktsform, allt sånt spelar in.
  • Anonym (Skin)
    pyssel skrev 2020-01-18 11:56:23 följande:

    Jag får helt enkelt återkomma när jag granskat min omgivnings rynkor, men det är klart att du har rätt i att när man väldigt ofta får förvånade reaktioner på sin ålder så tillhör man inte "de flesta". Istället fick jag gråa strån tidigt, som jag döljer, och har ett skelett som åldrats i förtid, så man får vara glad för det lilla och så länge det varar =)


    Har också en hel del gråa hår och halsen börjar bli rynkig.
  • Anonym (Skin)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-18 11:48:50 följande:

    Jag kan ana ett par sk fina linjer i din panna, men det är såna linjer de flesta får i 20-årsåldern så du är sen i åldrandet.


    Pannan är ju det ställe jag är minst rynkig. Jag har linjer vid ögonen och munnen och början till kråksparkar men inte så djupa än. Huden på ögonlocken är lösare. Men som sagt folk vet ju inte hur jag såg ut för 10-15 år sen så det finns ju inget att jämföra med. Halsen verkar dock åldras mer "normalt".
  • Anonym (Skin)
    Anonym (Anonyma) skrev 2020-01-18 21:41:12 följande:

    Här kommer bildbevis. Det var jag som fick mina första rynkor vid 14. Såhär ser rynkorna ut nu. Är 53


    Ser rätt bra ut!
Svar på tråden När fick ni era första rynkor? - ärliga svar nu