• Anonym (Ö)

    Glömma kläder hos kompis

    När barnet har lekt hos en kompis och du hämtar barnet och åker hem. 
    Efter 1 vecka kommer du på att barnets jacka glömdes kvar hos kompisen. (En DYR märkesjacka)  Du har inte märkt det förrens nu eftersom jackan inte har behövts användas. 


    Kompisens föräldrar har INTE hört av sig till dig om att jackan finns hos dom! Gör man inte det? Blev helt paff när jag kom på att jackan är hos dom och de inget sagt! 


     

  • Svar på tråden Glömma kläder hos kompis
  • Anonym (Ö)
    Lodjursungen skrev 2020-01-17 09:31:41 följande:

    Dom kanske har dålig koll och inte sett den?


    På 1 vecka?  Nja tveksamt.
  • Anonym (Ö)
    Giftskåneman skrev 2020-01-17 09:32:07 följande:

    Kan ha varit fler barn som lekt där så de inte vet vems jacka det är utan tänkt, de hör väl av sig.


    Det står mitt barns namn i den. 
  • Anonym (Ö)

    Till saken hör att en munktröja kom bort hos dom en gång. Jag vet att han hade på sig den när han åkte dit , när jag hämtar finns den inte. De hävdar att de inte sett den.  Och vi fick aldrig tillbaka den. 

  • Anonym (Ö)
    Anonym (Vi) skrev 2020-01-17 09:33:27 följande:

    Det har hänt att vi missat kvarglömda kläder. Har tre barn som har massor av kläder, så hamnar det under det som används mest så kan det hänga där i veckor utan att vi märker något.


    Oj! Då får nog jag skryta med att vi har ordning! Jag märker direkt om någon glömt en jacka kvar eller nåt annat.   Har också 3 barn med massor av kläder! 
  • Anonym (Ö)
    Anonym (Vi) skrev 2020-01-17 09:40:11 följande:
    Ring dem och säg att han glömt jackan där. Hur gammal är han?
    Ja det var ju det jag fick göra! Och då fick vi åka och hämta . Han är 7. 
  • Anonym (Ö)
    Anonym (A) skrev 2020-01-17 09:40:32 följande:
    Så du märkte inte själv att barnet inte hade sin dyra märkesjacka på sig när du hämtade barnet?

    Nja, då vet du ju själv hur det är, att man inte alltid har koll. Det tog ju er en vecka att märka att den dyra märkesjackan var borta.

    Ja eftersom detta var i somras . Och det var ganska varmt när vi hämtade så jag tänkte inte på jacka just då utan han fick med sig sina leksaker han hade med sig men inte jackan tyvärr. 


    och eftersom det var varmt de kommande dagarna så behövdes inte jackan användas , först när det blev kallare och vi skulle iväg till stan hittade jag inte jackan och DÅ kom jag på att jackan är kvar hos kompisen. 


     

  • Anonym (Ö)
    Anonym (Lätt hänt) skrev 2020-01-17 10:17:02 följande:
    Samma här. Jag har 2 barn som har egna krokar i hallen, där hänger alldeles för mycket kläder och de klär på och av sig själva så ja det är jättelätt hänt att något hamnar under och jag kollar inte igenom dessa krokar alls förutom när säsongen ändras och jackor etc ska ner i förrådet.

    Sen så fick du ju tillbaka jackan så det är väl inget problem i sig, tror du att de tänkte sno den eller? Hade ju blivit väldigt pinsamt när de ses iså fall

    Ja faktiskt så tänkte jag så, eftersom hans munktröja kom ?bort ? där en gång tidigare  som jag skrev . Den kom aldrig tillbaka. 


    de ses inte ofta då de bor i olika städer och går   på olika skolor.  

  • Anonym (Ö)
    Anonym (Oppa) skrev 2020-01-17 10:19:58 följande:

    Men vad är problemet? Du missade det, dem har missat det. Varför är de sämre än dig, ni har ju båda inte upptäckt det på en vecka. Messa eller ring och be dem ta med jackan till skolan/förskolan nästa dag. Eller fråga om det passar att du kommer förbi och hämtar den.


    ja Jag fick ringa och åka 3 mil och hämta den. De bor i olika städer och olika skolor!! 
  • Anonym (Ö)
    Anonym (Vad är problemet?) skrev 2020-01-17 10:30:30 följande:
    Och då fick vi åka och hämta . Han är 7. 

    Ja? Hade ni tänkt att de skulle komma med jackan till er eller? Om nån har glömt saker hos oss har jag skickat det med dottern till skolan dagen efter. Har hon glömt något borta får hon se till att hämta hem det. Ser inte det stora problemet här.
    man hör väl av sig och berättar att jackan hänger hos oss! Och de bor i olika städer och går i olika skolor så ses inte ofta !  
  • Anonym (Ö)
    CitronTulo skrev 2020-01-17 10:35:57 följande:
    Hände detta i SOMRAS? Och du har fortfarande inte kommit över det och går och funderar över denna bagatell?

    Ja för att dom frågade igår om barnen kunde leka helgen om våran son ville komma dit till dom. De har inte setts sen i somras i jackan blev kvar.  Hade det bara varit 1 gång som nåt blivit kvar så okej men eftersom en tröja spårlöst kommit bort hos dom en gång som vi aldrig fick tillbaka så vet jag inte vad jag ska tro.  Känns inte bra att lämna hos dom. 

  • Anonym (Ö)
    IceKitten skrev 2020-01-17 10:41:19 följande:
    Så du startar en tråd om en jacka som glömdes kvar för ett halvt år sedan och nu redan hämtat? Varför?
    För att föräldrarna hörde av sig igår och frågar om barnen kan leka i helgen. De har inte setts sen i somras då jackan blev kvar.  
  • Anonym (Ö)
    Anonym (.) skrev 2020-01-17 11:02:18 följande:
    Så lustigt då att du inte märker att din barn går omkring utan sin dyra märkesjacka när du hämtar. Kasta inte sten i glashus.
    Det har jag förklarat redan. Bara att läsa tråden.
Svar på tråden Glömma kläder hos kompis