Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Är en prostituerad mitt enda alternativ?

    Anonym (torsk) skrev 2020-01-19 23:56:45 följande:

    Det är inget fel att köpa sex, det gör de flesta män ibland. Jag skulle rekommendera det.

    Det kan nog få dig över den mentala spärren och må bättre. Då ökar chansen att träffa någon. 


    Vem skulle han träffa? De flesta ser inte sexköpare som något positivt.
  • Anonym (...)
    Anonym (Gerry) skrev 2020-01-21 15:05:08 följande:

    Jag hade lite samma problem som dig TS, hade också någon enstaka sexpartner i min ungdom, annars inget. Hjälpte inte vad jag än provade att förbättra, varken fysiskt eller psykiskt. Jag löste det genom att helt enkelt ge upp. Nu kan jag ägna mig åt viktigare saker i livet som faktiskt leder till något, och jag slipper spela falska roller för någon som ändå ser ner på mig, eller tycker synd om mig.

    Visst har man sexlust kvar, men jag håller den nere med munkpeppar och meditation. Sen kan jag även sakna närhet ibland, men det är så livet är bara.

    Jag övervägde aldrig en prosituerad, men om du gör det så se till att göra det i ett land där det är lagligt och där risken för traficking är minimal.


    Är väl i princip bara i Sverige som sexköp är olagligt? Det är lagligt både i Danmark, Tyskland och de allra flesta andra länder också.
  • Anonym (...)
    Anonym (torsk) skrev 2020-01-26 01:04:33 följande:

    Många eskorter erbjuder s.k. girlfriend experience. Låter som nåt för dig. Det innebär att de myser, pratar, kysser osv. Mer än bara ligger. 


    Är fortfarande olagligt i Sverige. Rekomenderar ts att vända sig till Danmark där sånt är lagligt och där har de troligen även bättre koll på de prostituerade, att de gör det av egen vilja.
  • Anonym (...)
    Anonym (X) skrev 2020-01-27 18:59:42 följande:

    Så sant. Det borde vara brottsligt att sälja sex också. Det är det i många länder.

    Om man är så dum att man säljer sex så ska man kunna ta det rättmätiga straffet.

    Det är inte en mänsklig rättighet att få pengar till dyra kläder och smink, bara för att man är en naturligt född slampa. 


    Det är brottsligt att prostituera sig i länder där kvinnan inte har något värde, i patriarkatiska länder med diktatur. Är det ett sånt land du vill bo i?

    I de allra flesta länder är det lagligt både att prostituera sig och att köpa sex.

    Alla som prostituerar sig gör det inte heller för att kunna köpa smink och dyra kläder, för många kvinnor är det frågan om liv och död. Att kunna få mat för dagen och äta sig mätt.
Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?