Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är en prostituerad mitt enda alternativ?

    Självklart ska du gå på bordell och leva livet. I danmark finns det fina, lagliga, fräscha bordeller med pigga trevliga danska tjejer där verksamheten sker helt under kontrollerade former och de betalar skatt. Det är betydligt dyrare än östeuropeiska tjejer eller knarkare på gatan, men det är det värt. Jag betraktar dessa som KRAV-märka bordeller eller fair trade. Det är bara att köra på. Du mår som en kung efteråt.

  • Anonym (Ja)
    Sprallig skrev 2020-07-04 23:51:59 följande:

    Tack för ett väldigt ambitiöst inlägg. Kommer nog få läsa igenom flera gånger för att det ska fastna helt. Men som du skriver: Inget kommer att vara enkelt. Jag är lite deprimerad av hela mitt liv så det gör inte saken enklare.Jag hade faktiskt tänkt att åka till Prag i sommar, men det får dröja. Slutade med antidepressiva för att få tillbaka sexlusten inför sommaren. Men världen öppnar väl upp sig snart.


    Tar du sertralin? Jag bytte till mitrazapin och fick tillbaka driften efter det.
  • Anonym (Ja)
    Sprallig skrev 2020-07-05 09:47:35 följande:

    Jag gick på SSRI (Escitalopram)


    Jag hade haft ett par relationer men kände mig hämmad och blyg när det kom till att få till relationer och sexuella kontakter med kvinnor. Att gå till prostituerade hjälpte mig verkligen att få bättre självförtroende samt att bli mer avslappnad med kvinnor. Idag fixar jag tjejer via tinder och tycker jag får god utdelning, men jag nog inte kommit dit utan all samvaro med glödjeflickor.
Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?