• lazlo09

    Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?

    Är bara svin till män som inte torkar noga med papper. Själv är jag väldigt noggrann och alla mina tjejer har varit förundrade över att min snopp alltid luktar och smakar fräscht trots att det var många timmar sedan sista duschen.

    Detta får mig att inse att många svin går omkring där ute. Håll kuken ren och fräsch så får ni oväntade avsugningar män!

  • lazlo09
    Linassommarblogg skrev 2020-01-20 20:23:41 följande:

    Tack för alla svar och intressant att höra eran bild av detta.

    Jag fick denna förklaring av min sambo efter att han frågat han mycket om detta beteende som jag tycker är konstigt och ohygieniskt, skulle aldrig anat från början att han inte använda toalettpapper då han är väldig fin och välklädd alltid.. förklaringen:

    ?Som du säkert förstår har det inte funnits toalettpapper i särskilt många år. Människor har levt i tusentals år utan det och har en normalflora av bakterier som skyddar mot infektioner, speciellt i underlivet där det annars lätt kan få fäste.?

    Andra som hört detta? Börjar oroa mig för alla jag skakar han med i jobbet och ifall de är likadana nu också och smått tapp tron på vad jag alltid trott (att all människor eller i alla fall de flesta kan sköna sin hygien)


    Trams. Han är en snuskig fan helt enkelt. Jag tvättar intensiv min kuk och ollon med tvål varje dag då jag duschar. Jag drar tillbaka förhuden innan jag kissar och mjölkar ut sista droppen kiss efter urinering för att sedan torka noga med papper. Har jag duschat på morgonen och tjejen vill suga på kvällen så tvättar jag ollonet noga igen med tvål och vatten trots att hon inte tycker att det behövs.

    Så jag har inget kiss alls på kuken och tvättar med tvål å vatten 1-2ggr om dagen. Har aldrig haft torr hud, sprickor, infektioner, könssjukdomar eller något annat. Jag är inte omskuren.

    En tjejkompis blev förundrad när min tjej sa till henne att min kuk alltid var fräcsh. Kompisen sade att trots att hennes kille tvättade kuken med tvål och vatten innan hon sög så luktade kuken ändå lite illa. Och det är ju klart som fan att är man ett svin till man som knappt tvålar ollonet när man duschar samt låter ollonet marineras i kissdroppar omsluten av förhuden hela dagen så sätter sig denna lukten i skinnet där. En snabb tvåltvätt eliminerar inte all lukt från en sådan gris.
  • lazlo09
    Anonym (HarEnPenis) skrev 2020-01-23 09:56:44 följande:

    Killar har en inbyggd funktion som gör att piss inte ligger kvar i ihåligheten. Kallas för en penis. 


    Killar skakar den två gånger så är det klart. 


    Blir det ändå piss kvar så har mannen:


    1 prostata problem


    2 stresspissat


    Skakar killen tre gånger, så leker han bara. 


    Ganska enkelt, men kan förstå att det kan uppfattas konstigt för någon som inte har en penis. 


    Du kan inte skaka ditt ollon snustorrt från kiss. Så du marinerar kuken i ditt piss som den gris du är. Antagligen får du inga spontana avsugningar och om du får det så tycker jag synd om din partner.
Svar på tråden Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?