Inlägg från: Anonym (Oktober) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Oktober)

    BF Oktober 2020

    Hej,

    Jag skickade precis en förfrågan till facebook-gruppen och hoppas jag får vara med!

    Har en dotter sedan tidigare. Vi började försöka aktivt, med ägglossningsstickor, för ett syskon för 1 år sedan men la ner det efter 6 månader då jag blev så stressad. Har efter det försökt tänka att blir det något så blir det något.

    Plussade i torsdags. Blödde lite i tisdags men misstänker att det var en genombrottsblödning. BF 9 oktober om allt går bra :)

  • Anonym (Oktober)
    Tuvix skrev 2020-02-07 22:25:25 följande:

    Jag plussade idag. Efter ett ANTAL tester genom åren var jag otroligt förvånad över ett till streck. What? Har fortfarande inte gått in över mig överhuvudtaget. Mest orolig nu. Bf 16 oktober om jag räknat rätt. Vad sjukt. Men jag känner precis som igår? Ingenting. Är det onormalt? Blev ju glad av att jag plussade men det har gått över nu? Är jag emotionellt störd?


    Stort grattis! Jag tycker du låter som en fullt normal nygravid. Om vi tar mig tex så ville vi bli gravida men när jag väl blev det så var det inte bara glädje jag kände. Jag kände mig ambivalent, glad men lite orolig och ganska nollställd faktiskt. Jag känner mig orolig över framtiden, kommer vi klara av två barn om nästa blir lik storasyster (npf + maxad energi)?.

    Om det är första barnet är det ju en ännu större omställning :)

    Oron du nämner är också normal, jag är orolig hela tiden nu i början men jag försöker att njuta av att vara gravid.
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-06 13:26:06 följande:

    Yees! Efterlyste folk som skulle stanna här lite längre bak i tråden haha är också med i team bojkotta fb ;)


    Jag är med i fb-gruppen men tänkte även stanna här. Kom ihåg att jag tyckte det var så tråkigt förra gången (förra graviditeten) när alla försvann till fb.
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-08 08:19:33 följande:

    Jaa jag har sett i tidigare bf trådar att många försvinner till fb, tycker också det är tråkigt, Speciellt om man som jag Inte har fb haha :)

    Kul att du stannar, när har du bf och hur mår du :)?


    9 oktober enligt preglife, mår okej. Mest trött och frusen, det här jag varit sen dagen efter jag plussade. Är i vecka 5+0 idag.

    Hur mår du och när är du beräknad?
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-08 09:07:19 följande:

    5 oktober enligt apparna, 5+5 idag :)

    Jag mår rätt bra, är väl lite tröttare än vanligt bara. Vaknade runt 8 snåret igår (var ledig) för att sedan somna om mellan 12-14.


    Låter som himmelriket att få sova så. Här vaknar vi kl 06.00 oberoende om det är vardag eller helg. Dottern sover aldrig längre än så.

    Har du barn sedan innan eller är det hör ditt första?
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-08 18:58:18 följande:

    Nej det är första, så jag får passa på att sova haha :D


    Haha ja kanske bäst att du gör det! Hur mår du? Jag mår oroväckande bra. Känns knappt att jag är gravid. Känner att jag inte riktigt kan njuta av att må bra pga oron för att något ska vara fel.
  • Anonym (Oktober)

    Jag har som många andra ett inplanerat vul i vecka 7. Kommer att göra det i vecka 6+6 och jag känner att jag har svårt att tro på graviditeten innan. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka vänta till fredag nästa vecka innan jag får någon typ av bekräftelse.

    Jag vet ju rent logiskt att jag är gravid men känslomässigt har jag svårt att tillåta mig att känna pga oron.

  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-11 05:21:36 följande:

    Känner precis samma. Oro oro oro... mina symtom har också avtagit. Ska göra VUL idag, känns tidigt och är super orolig, vaknat många gånger inatt..

    Jag tycker absolut du ska boka in VUL, alltså fattar inte varför man inte kan få ett tidigt VUL i Sverige för att bekräfta gravidtet. Helt sjukt egentligen?


    Lycka till idag! Nu ska jag säga en massa saker som jag själv har svårt att ta till mig men jag kan ju försöka med dig. Det är jättevanligt att symtom kommer och går, vissa mår prima hela graviditeten och allt ser ändå bra ut :)
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-11 12:18:36 följande:

    Tog ett vanligt testlagret torsdag 23/1 (10 dagar efter äl) 2-3 dagar innan BIM som va helt blankt. Testade sedan onsdag 29/1 pga jag hade haft jätte lite bruna vad jag trodde var mens spottings som upphörde mellan söndag och tisdag 26-27/1. Testet 29/1 var positivt och digitalt visade då 2-3 veckor.

    Om testet då visade 2-3 veckor sedan befruktning borde ju vulet idag visat mer än vad som sågs tänker jag...?

    Fick positivt på äl 13/1 sen kan det ju ta upp til 48(?) timmar innan ägget släpper, tog även ovitrelle i samband med detta så äl borde ju varit mellan 13-15/1.

    Men sen tänker jag att ägget tar väl några dagar att fästa sig på också? Jag menar jag testade fortfarande negativt 2-3 dagar innan BIM. Säg att jag hade ägglossning först 15/1 och sedan tog det några dagar för ägget att fästa.

    Äsch jag vet inte, jag kan inte göra något mer än att hoppas. En dag i taget, ursäkta för långt inlägg. Mycket tankar nu..,


    När det kommer till clearblue tycker jag att du ska ta resultatet med en nypa salt. Det är säkert så att ägget släppte du t den 15 och sen tog ett par dagar att fästa. Allt är säkert i sin ordning :)
  • Anonym (Oktober)
    B B B skrev 2020-02-11 21:53:45 följande:

    Hej!

    Plussade för två veckor sedan med vårt tredje barn. Lite av en chock då jag blev gravid trots att jag hade en kopparspiral insatt.. Mår rätt illa för det mesta och vill helst äta syrlig frukt, men med halsbränna är det inte en jättebra kombination.. Hehe.. Har varit på två VUL pga min spiral, och på det senaste fick jag se ett pyttelitet hjärta som slog, så häftigt! BF enligt VUL är den 2 oktober, så jag är i vecka 6+3 nu..


    Stort grattis! Vad roligt att redan ha fått se den lille :)

    jag verkar än så länge klara mig utan illamående men allt jag äter smakar liksom bara blah. Inget smakar riktigt gott längre :/
Svar på tråden BF Oktober 2020