Inlägg från: Hoppet19 |Visa alla inlägg
  • Hoppet19

    BF Oktober 2020

    Hej alla nygravida! Jag fattar inte att jag får skriva i en BF-grupp! Fattar ingenting fortfarande men plussade för en vecka sedan efter IVF. Sjunde insättningen så vi har hållt på ett tag, första gången jag är gravid. Gravid. Det är helt sjukt att ens skriva. Jag ska vara v 4 + 6 idag, och har VUL bokat till 26/2 (v6+ 5) och hoppas SÅ för att få se ett litet pickande hjärta.
    Har inte direkt några symtom alls, lätt ömma bröst. Ibland någon "känsla/värk/ilning" i magen, kanske också är inbillning? Känner igen dig Ölandstoka från IVF hösten 2019!! Stort grattis

  • Hoppet19
    Tuvix skrev 2020-02-20 17:01:38 följande:

    Är ni rädda för missfall? Är det vanligt att vara det? Hade jag blivit gravid för ett par år sen hade liksom ett plus på stickan betytt att ?jag ska få en bebis? men efter att ha läst och hört om diverse människors missfall känns det plötsligt som en JÄTTESTOR risk. Som typ ett lotteri om jag ska få en bebis eller inte. Är det sjukt att tänka så? Kanske är påverkad av min syster som i v 18 gick på RUL och det visade sig vare MA.


    Jag är jättejätterädd för missfall. Vet att det är 20% risk, men det känns mer som att det är 20% chans att det skulle bli ett barn... Efter att ha väntat såå många år på att få plussa så känns det också overkligt att jag verkligen ska få ett barn nu. Sen har jag många vänner som gått igenom missfall, samt efter att ha varit aktiv i den här världen så läser man ju om väldigt många som går igenom missfall och annat sorgligt!
  • Hoppet19

    Har ni alla kontaktat barnmorska? Jag är i v 6+5 och fick se ett tickande hjärta i förrgår! Men det känns fortfarande inte som att jag ska kontakt någon MVc för inskrivning? Har nog ganska svårt att ta in det här efter 3 år som ofrivilligt barnlös..

Svar på tråden BF Oktober 2020