Inlägg från: Evelinaaan |Visa alla inlägg
  • Evelinaaan

    BF Oktober 2020

    Hej allihopa! Hoppar in här. Plussade igår och enligt Preglife har jag bf 28/10. Är i v. 5 och hoppas att det ska hålla i sig, min första och efterlängtade graviditet.

    Jag undrar hur ni har det med molande värk? Vet att väldigt många har växtvärk och att det är normalt! Jag har haft det i några dagar nu, de gör inte ont men man känner av det. Och det molar mer på vänster sida och är nu orolig över utomkvedshavandeskap.. ska boka ett tidigt VUL på måndag för denna v har min gyn stängt pga sportlov. Och väntan dit är lång.. undrar om ni andra känt av att de molar mer på ena sidan eller har någon erfarenhet om detta? :)

  • Evelinaaan
    Elol25 skrev 2020-02-18 22:43:56 följande:

    Grattis till + :) ! De är ganska vanlig att de bara molar på ena sidan i Grav , är man rädd utomhavandeskap så ska de göra ont på ena sidan och sen rygg och så ska det stråla ner mot benet sa min BM , hoppas allt ser bra ut


    Tack så mycket!! :) när man väl blivit gravid blir man ännu mer orolig känns de som.. okej jag har ju ingen smärta utan mer lätt molande så vi får hoppas på att det bara är växtvärken och försöka ?slappna av? fram tills VUL.. har du varit på tidigt VUL? :)
  • Evelinaaan
    Elol25 skrev 2020-02-19 08:44:57 följande:

    Har varit på VUL både med denna och sen med min flicka

    Jag skulle rekommendera att ta VUL lite senare om du inte känner att de är något fel , för mitt hade inte börjat slå än pga av för litet å då får man bara en massa onödig stress och oroligheter .. jag gick i 6+0 inte att rekommendera för nu ska ja ha ångest i 2 v till innan nästa ..


    Okej åh jag förstår det!! Tror säkerligen att de kommer finnas ett litet pickande hjärta. Vet du när man kan se hjärtat ungefär? Allt är så nytt för mig så ligger inte inne på så mycket info.. det är ju väldigt svårt att veta vilken vecka man är i exakt med dagar och allt, appen räknar väl ut lite på ett ungefär..

    Så sjukt nu under morgonen så började det mola mer på andra sidan än de gjort innan så börjar bli lite lugn men är ju ändå orolig. Får se när dom vill boka in mig :)
  • Evelinaaan
    Langdskidor skrev 2020-02-19 12:45:19 följande:

    Grattis,! Jag har bf 29 okt, nära! Ilar lite ibland på mig också, enbart vänster sida


    Tack och grattis till dig med!! :) okej skönt att höra att man inte är ensam, hoppas att de går vägen för oss alla <3
  • Evelinaaan
    Tuvix skrev 2020-02-20 17:01:38 följande:

    Är ni rädda för missfall? Är det vanligt att vara det? Hade jag blivit gravid för ett par år sen hade liksom ett plus på stickan betytt att ?jag ska få en bebis? men efter att ha läst och hört om diverse människors missfall känns det plötsligt som en JÄTTESTOR risk. Som typ ett lotteri om jag ska få en bebis eller inte. Är det sjukt att tänka så? Kanske är påverkad av min syster som i v 18 gick på RUL och det visade sig vare MA.


    Jag är likadan!! Vågar inte riktigt fästa mig vid detta för att jag är så rädd att något är fel/missfall.. men skulle det visa sig att de blir missfall så känner ju kroppen bäst själv, de blir utav en anledning. Så försöker tänka positivt och leva i nuet, kommer bli ledsen om det skulle bli så men det hjälper mig inget att tänka på det innan de ens hänt. Men jag är en riktig grubblare haha.. hoppas att vi får behålla våra små liv <3
  • Evelinaaan
    Anonym (Trombyl) skrev 2020-02-22 12:53:23 följande:

    Jag lämnar gruppen.. har nu fått mitt 4:e missfall. Hur ska man orka :?( lycka till ni andra <3


    Beklagar <3 hoppas att det löser sig för er framöver ändå!!
  • Evelinaaan

    Tjejer har ni något tips på vad man kan äta när man är illamående och kräks?? Är i v 7 och mår illa nästintill varje dag, och har spytt en hel del! Blir en sån jobbig situation på jobbet när man måste springa iväg på toa hela tiden.. så lite tips om ni har är välkommet :) (har tabletter från apoteket också)

  • Evelinaaan
    Tuvix skrev 2020-03-09 09:52:54 följande:

    Nån mer än jag som känt sig deppig senaste veckorna? Kan ligga i sängen en hel dag.


    Känner likadant! Känner mig inte som mig själv.. och detta är en väldigt efterlängtad graviditet! Känner mig ledsen och deppig.. vill bara sova. Har funderat och vet inte om det är för att jag mår dåligt fysiskt? Spyor och illamående, trötthet. Hoppas att det går över!
Svar på tråden BF Oktober 2020