Inlägg från: Tuvix |Visa alla inlägg
  • Tuvix

    BF Oktober 2020

    Jag plussade idag. Efter ett ANTAL tester genom åren var jag otroligt förvånad över ett till streck. What? Har fortfarande inte gått in över mig överhuvudtaget. Mest orolig nu. Bf 16 oktober om jag räknat rätt. Vad sjukt. Men jag känner precis som igår? Ingenting. Är det onormalt? Blev ju glad av att jag plussade men det har gått över nu? Är jag emotionellt störd?

  • Tuvix

    Är ni rädda för missfall? Är det vanligt att vara det? Hade jag blivit gravid för ett par år sen hade liksom ett plus på stickan betytt att ?jag ska få en bebis? men efter att ha läst och hört om diverse människors missfall känns det plötsligt som en JÄTTESTOR risk. Som typ ett lotteri om jag ska få en bebis eller inte. Är det sjukt att tänka så? Kanske är påverkad av min syster som i v 18 gick på RUL och det visade sig vare MA.

  • Tuvix

    Nån mer som ligger utslagen i sängen, sjukt trött och illamående? Förstår inte hur jag ska kunna jobba nästa vecka.

  • Tuvix
    Scel skrev 2020-02-22 22:33:14 följande:

    Jag är också helt utslagen. Mådde så illa hela dagen på jobbet igår och jag är så trött så trött. Är bara i vecka 6 (5+0) och förstår inte hur jag ska orka hålla ihop på jobbet 8 timmar per dag.. :/

    Vilken vecka är du i?


    6+2
  • Tuvix
    Elol25 skrev 2020-03-02 13:00:03 följande:

    Hade mitt återbesök i morse då hjärtat inte slog förra gången. Nu tickade det på och de va ca 7+2 ist för mina 8+0 som ja räknat så nu håller vi alla tummar att de fortsätter så!

    Ni som mår illa tar ni nå tabletter och tycker ni de funkar ? Mår illa o är sjukt trött så skulle behöva något nu :)


    Så bra, woho! Att man mår illa minskar risken för missfall med typ 50% läste jag nånstans. Vet inte om det stämmer men det är ju en tröst när man mår skit.

    Vad för tabletter kan man ta??? Mår fruktansvärt illa men spyr inte. Spyr bara om jag dricker för mkt vatten på morgonen utan att äta någonting.

    Prövade imorse att dricka en kopp té där jag klämde i lite lime och lite ingefära. Tyckte det hjälpte faktiskt.
  • Tuvix
    Alltid Orolig skrev 2020-03-16 19:15:55 följande:

    För att öka på oron ännu mer så har jag börjat blöda ;?( en ganska stor brun blödning imorse och sen lite ?färskare? rött under dagen !


    Ojdå. Kolla upp det om du är orolig?
Svar på tråden BF Oktober 2020