Inlägg från: Anonym (T) |Visa alla inlägg
  • Anonym (T)

    BF Oktober 2020

    Anonym (Trombyl) skrev 2020-02-22 12:53:23 följande:

    Jag lämnar gruppen.. har nu fått mitt 4:e missfall. Hur ska man orka :?( lycka till ni andra <3


    Hoppas det ordnar sig <3
  • Anonym (T)
    Alltid Orolig skrev 2020-03-05 15:46:26 följande:

    Förlåt för alla frågetecknen .. det var olika smileys ifrån början men de fick visst inte vara med ;)

    En liten rättelse är också att vi inte gjorde VUL pga av att fostret var litet utan pga min oro och läkaren såg då att hen var lite liten :/


    Men hjärtat slog? Kan du inte bara räknat fel typ? Att du inte är så långt gången som du beräknat?
  • Anonym (T)
    Alltid Orolig skrev 2020-03-18 09:36:26 följande:

    På e.m/kvällen och natten tilltog smärtan och blödningarna blev mkt kraftiga och jag förstod med en gång att det var ett mf , trots att jag aldrig varit med om ngt tidigare :( hade tid på gyn så åkte för att gå det bekräftat samt se så allt såg ok ut !

    Så otroligt ledsen och besviken :( trodde verkligen att jag förberett mig och inte planerat så mkt framåt men plötsligt när allt händer så rycks allt bort under fötterna på en och jag inser att jag planerat när jag ska hem från jobbet , när och hur vi ska berätta för alla , namn ... analyserar och ifrågasätter mig själv om jag kunnat göra ngt annorlunda :(

    Lycka Till alla ni andra <3


    Beklagar. Du kommer kanske förstå varför allt hände den dagen du får en liten i din famn. Att det var för att just den skulle få komma till dig.
  • Anonym (T)

    Allvarligt talat. Är det några av er som inte känner någonting alls till bäbisen? Den var planerad och allt men nu är det bara overkligt och jag kunde inte ens på ultraljudet ta in att det är ett foster i magen och kan inte känna nånting till det överhuvudtaget? Blir skraj att jag inte ska känna nånting ens när den föds? Vilken mardröm. Helt kall liksom. 

  • Anonym (T)
    Bellsss skrev 2020-03-28 13:48:17 följande:

    Jag kände så min första graviditet som inte var planerad. När han väl föddes var kärleken så självklar och stark, som att jag väntat på honom hela livet. Jag känner inte så mkt för bebis den här gången heller men är inte orolig. Jag gillar inte direkt att vara gravid heller :)


    Tack för svar <3 En del får ju förlossningsdepression även om de sett fram emot allt osv, det ordnar ju upp sig efter en stund.
  • Anonym (T)
    Anonym (Anonym som hoppas) skrev 2020-03-29 17:46:18 följande:

    Hej!

    Något som börjat få mindre illamående i vecka 11?

    Va på vul i onsdag när jag va i 9+5 (vecka 10) och då såg allt tipp topp ut och den lille sprattlade på ordentligt.

    Har hittills hela graviditeten mått illa kräks en gång o det var i torsdags. Men igår och idag har just illamåendet känts bättre bara en lite dust när jag var hungrig o en dust när jag jag vaknade i morse.

    Efter MA i december så är jag så orolig konstant under denna graviditeten. Kändes fantastiskt att se den lille i onsdags men oron kom tillbaka redan dagen efter. Kan illamåendet klinga av i vecka 11?

    Har ömma bröst, väldigt trött, väldigt hungrig, haft ont i huvudet hela helgen o lite foglossningsont varje dag..

    Kram på er


    Jaa det kan klinga av såklart och vara normalt, don?t worry. Alla graviditeter är olika :) <3
Svar på tråden BF Oktober 2020