• karllesson

    BF Oktober 2020

    Hej på er! Jag hittade ingen tråd med bf oktober så jag skapade en :) jag plussade i söndags och enligt min senaste menstruation så har jag bf 3/10. Jag är gravid för andra gången, har en 1 åring hemma????

    Jag har blivit gravid med letrozol, då jag har pcos. Första gången jag blev gravid gick det på 3e kuren och nu på 1a så jag var i chock i söndags när jag fick plus på stickan, kan inte fatta att det är sant! Någon mer som precis har plussat och har bf i oktober?????

  • Svar på tråden BF Oktober 2020
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-22 07:23:45 följande:

    Åh skönt att någon mer haft det! Visst är det så att man kan få blödning kring datumen man skulle haft sin mens på egentligen?


    Precis, har läst att det är rätt vanligt nu när jag googlade efter mina blödningar. Hade ju även så här med dottern två gånger :)
  • karllesson
    Elipet1213 skrev 2020-02-21 10:13:55 följande:

    Kul!! Åt du samma dos letrozol som första gången eller en mindre? Jag har också pcos och varit så rädd att inte kunna få barn. Nu blev vi gravida på 3 kuren letrozol med 3(!) tabletter. Oerhört tacksam. Så första barnet. Det som lättar i hjärtat är ovetskapen kring om man kunde bli gravid eller inte.


    Jag åt samma dos som första gången- dubbelkur! Stort grattis :) förstår din känsla!! Man är jätteorolig och känner sig nedstämd innan man plussade första gången.
  • Ölandstoka
    EllaLo skrev 2020-02-21 18:32:50 följande:

    Har haft bruna flytningar i två dagar nu. Det kommer väldigt lite, mindre än ett kryddmått typ. Molat lätt till medel några dagar men har inte ont. Hoppas det inte betyder något :(...


    Förstår om det känns läskigt men jag tycker att man läser precis överallt att det är vanligt med blödningar första trimester. Hoppas att allt ser fint ut på ul nästa vecka :)
  • karllesson
    EllaLo skrev 2020-02-20 16:21:41 följande:

    Jag vet tyvärr inte till 100, men skulle varit i något liknande som du men gjorde VUL förra veckan som bara visade hinnsäck. Gyn sa typ 4+6 eventuellt 5 plus någon dag, Ska göra ett nytt om en vecka och hoppas på att det har utvecklats något. :)


    Jaha okej! Håller tummarna!
  • karllesson
    Anonym (Lisa) skrev 2020-02-20 22:35:36 följande:

    Wow vilken grej :D hade du någon som helst misstanke om det?

    Har själv funderat på om jag kan vänta tvillingar denna gång, plussade redan på Äl+8 och började må väldigt illa redan i vecka 4 - två veckor tidigare än med mina andra tre barn!!


    Haha ne jag hade ingen aning! Så kul :D

    Åå spännande! Då kanske det är 2 stycken när de skiljer sig så mycket :)
  • Anonym (Trombyl)

    Jag lämnar gruppen.. har nu fått mitt 4:e missfall. Hur ska man orka :?( lycka till ni andra <3

  • Sofieelises

    Om någon vill vara med i en hemlig dold Facebookgrupp för oss med bf i oktober så skriv privat meddelande till mig här på Familjeliv med din mejl (den mejl som är kopplad till Facebook) så skickar jag inbjudan till gruppen. Vi är ca 25 st nu och vi kommer nog att vara en lite mindre grupp som följs åt :) (ingen kan se att ni är med).

  • Anonym (T)
    Anonym (Trombyl) skrev 2020-02-22 12:53:23 följande:

    Jag lämnar gruppen.. har nu fått mitt 4:e missfall. Hur ska man orka :?( lycka till ni andra <3


    Hoppas det ordnar sig <3
  • Tuvix

    Nån mer som ligger utslagen i sängen, sjukt trött och illamående? Förstår inte hur jag ska kunna jobba nästa vecka.

Svar på tråden BF Oktober 2020