• Wed 22 Jan 2020 21:10
    8168 visningar
    393 svar
    +1
    393
    8168

    BF Oktober 2020

    Hej på er! Jag hittade ingen tråd med bf oktober så jag skapade en :) jag plussade i söndags och enligt min senaste menstruation så har jag bf 3/10. Jag är gravid för andra gången, har en 1 åring hemma????

    Jag har blivit gravid med letrozol, då jag har pcos. Första gången jag blev gravid gick det på 3e kuren och nu på 1a så jag var i chock i söndags när jag fick plus på stickan, kan inte fatta att det är sant! Någon mer som precis har plussat och har bf i oktober?????

  • Svar på tråden BF Oktober 2020
  • Wed 29 Jan 2020 16:26
    #41

    Hej.

    Har sökt om medlemskap i fb gruppen. Plussade för tre dagar sedan och har bf 7 okt, så är i vecka 5 just nu. Tredje graviditeten och hoppas verkligen den här går vägen. Blir första barnet. Har än så länge bara väldigt ömma bröst och ilningar i livmodern och svanken och är ganska trött samt blir lätt andfådd. Blir hungrig oftare också. Vi ses i gruppen :D

  • Fri 31 Jan 2020 15:20
    #42

    Vad kul att det finns en sån här grupp också! Är första barnet för mig så har hittills bara hängt i bim-grupperna. Plussade i onsdags på bim-3. Köpte ett digitalt test idag som jag tänkte ta imorgon. Kännt en del växtvärk i livmodern, brösten är större och jag är trött hela dagarna. Så fort jag inte känner växtvärken börjar man noja över att det gått fel någonstans och att mensen kommer imorgon typ. Är dock så himla glad och taggad på det här!

  • Fri 31 Jan 2020 19:34
    #43

    Gravid med vårat första barn med hjälp av letrozol pga PCOS. Det gick fortare än vad vi räknat med, det tog sig på andra försöket! Så glad men fortfarande chockad och tror inte det är sant än. Hade ägglossning 17/1 och plussade 27/1.

  • Anonym (Oktob­er)
    Sat 1 Feb 2020 05:38
    #44

    Hej,

    Jag skickade precis en förfrågan till facebook-gruppen och hoppas jag får vara med!

    Har en dotter sedan tidigare. Vi började försöka aktivt, med ägglossningsstickor, för ett syskon för 1 år sedan men la ner det efter 6 månader då jag blev så stressad. Har efter det försökt tänka att blir det något så blir det något.

    Plussade i torsdags. Blödde lite i tisdags men misstänker att det var en genombrottsblödning. BF 9 oktober om allt går bra :)

  • Sat 1 Feb 2020 08:24
    #45

    Hej! :)

    Plussade nu i veckan, beräknad BF 7/10.

    Jag ansökte också om FB gruppen :D

  • Sat 1 Feb 2020 15:18
    #46

    Hoppar in här!

    11 år utan preventivmedel gjorde ju att jag trodde att resan till ett + skulle bli jävligt lång.

    De sista fem åren har vi bara väntat på en graviditet utan att köra med äl tester utan bara låtit det ha sin lilla gång. Men inte fan hände något för det så jag var ju ganska övertygad om att det bara var o köpa en hund till med en gång.

    Men så bestämde vi att köpa ältest och plötsligt gick det så långt över förväntan när vi väl la manken till att jag är så förvånad.

    I december började jag med äl test men hade då ingen äl och mensen försköts en vecka, troligtvis av allt min hysteriska panik prykiskt av att inte ens ha äl o ja allt detdär ni säkert känner igen som föregår i hjärnan ibland...

    Men så kom januari och äntligen visade äl + och då var de bara att ge gärnet.

    Misstänkte graviditet på äl+8 då jag fick otroligt ont i brösten några dagar efter äl samt blev otroligt trött, virrig och mådde lite illa konstant och hade massa stickningar i livmodersområdet.

    Eftersom jag aldrig brukar få ömma bröst innan mens utan bara någon enstaka dag under mens märkte tillockmed sambon det när han flera gånger då han kommit nära. Båda två vart helt chockade över att jag fick så ont.

    Illamåendet kopplade jag mest till tröttheten.

    Mår oftast lite lätt illa på morgonen när jag är nyvaken så det var inget konstigt. Men när jag var ute på morgonpromenad och mådde så illa att jag knappt kunde stå upp så förstod jag ju att det måste ju vara något som är annorlunda..

    Sen hörde jag helt plötsligt häromnatten sambons klocka som låg på samma ställe som det alltid gör och jag har aldrig hört det innan. Men den natten fullständigt ekade den i hela huset.

    Noterade också att jag sista veckan vart väldigt varm och sambon påpekade häromdagen att jag för en gångs skull hade varma ben när jag kröp ner i sängen direkt efter promenad. Jag som alltid har kalla ben annars.

    Och sen känslorna. Dem är lite all over, så fort något är bra så kommer tårarna. Det blir ju spännande att se hur det ut e klar sig. Haha..

    Kunde inte hålla mig till bim 31/1 så jag tog ett rfsu, som visade någon form av linje i tisdags kväll. Men man har ju hört lite olika om dem så jag litade inte på det och tog ett nytt på onsdag morgon tsm med ett testa tidigt test. Båda gav ju svaagt utslag men rfsu lite svagare.

    Testade torsdag, samma där. Och fredag, lite starkare och ändå såpass att man såg en ganska tydlig rosa linje.

    Hade bim igår och idag provade jag med det rackarna cb veckoindikator som legat i badrummet och ropat på mig i flera dagar. Gravid 1-2 veckor!

    Vågar knappt acceptera resultatet i fönstret.

    Är så chockad och överrumplad att jag inte vet vad jag ska ta mig till!

    Förra veckan bokade jag bord på vår favoritresturang i stan till ikväll och sa att antingen så får vi ju fira eller tröstäta.

    Så otroligt tacksam att det blev firande!

    Apparna säger lite olika, men beräknad mellan 8-12 oktober.

    Första för mig så det är ju lite luddigt detta med veckor o dagar o sådant. Speciellt när apparna som har samma info ändå vill diffa några dagar..

  • Sun 2 Feb 2020 10:26
    #47

    Hej!

    Jag vågar inte riktigt ropa hej än men tyckte mig få en skugga på testet i morse. Har aldrig tidigare fått något som liknar ett streck om jag inte varit gravid så vill tro att det är något.

    Har gjort ivf så jag vet ju med säkerhet att det finns ett befruktat embryo.. det ska bara fästa också.

    Om jag skulle räkna det som en normal cykel skulle jag nog vara på äl+10 typ.

    Om det vill sig har jag bf 15/10

  • Sun 2 Feb 2020 13:02
    #48

    Hoppas jag kan skriva här snart att jag plussat!

    Är ensamstående, självstående eller enastående (vad man nu väljer) och gjort en FET den 28 januari. BIM mellan den 5 - 8 februari. Testdag den 9 februari, men kommer nog testa innan dess ... :)

  • Sun 2 Feb 2020 15:38
    #49
    Morla69 skrev 2020-02-02 13:02:02 följande:

    Hoppas jag kan skriva här snart att jag plussat!

    Är ensamstående, självstående eller enastående (vad man nu väljer) och gjort en FET den 28 januari. BIM mellan den 5 - 8 februari. Testdag den 9 februari, men kommer nog testa innan dess ... :)


    Hej! Då ligger vi ungefär samtidigt i tiden. Jag fick tillbaka ett 5-dagars embryo den 28e. Fått svagt positivt idag.

    Håller tummarna för dig.
  • Sun 2 Feb 2020 21:07
    #50

    Kul med en grupp, jag plussade torsdags, 5 dagar innan beräknad mens. BF 12 oktober. Fick uteblivet missfall i augusti som tog tid att "få klart" så det är blandad glädje och oro här.

Svar på tråden BF Oktober 2020