Inlägg från: Anonym (Hejdå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hejdå)

    Man som drar sig undan

    Exakt denna situation är jag i.

    Samma problem, skulle kunna vara min bättre hälft som startat tråden.

    Problematiken är den totala förnedringen, skammen, känslan av att vara oälskad, känslan av att ständigt bli avisad, känna sig totalt värdelös som man. Jag fattar fullt ut att han väljer att hitta på annat då han antagligen som jag har försökt alla tänkbara medel med att få fyr på brasan ingen med den lilla glöd som finns kvar.

    Grejen är den att vi män vill inte ha något medlidande sex vi vill bli älskade och tagna med stormen precis lika mycket som er kvinnor.

    Att ställa upp på sex när den andra är kåt är en helt annan sak när man har en normalt fungerande relation, men i ert skede liksom mitt så känner jag mig som man bara smutsig.

    Som många har skrivit så rekommenderar jag starkt att du tar tag i detta med att få hjälp! Både för din och din mans skulle.

    Jag önskar så grymt mycket att min fru kunde göra det för att leva livet med vetskapen att det blir bara sämre å sämre kommer leda till separation och jag personligen är nära den gränsen.

    Att slippa känna sig avvisad, att någon tänder på än, efterlängtad på alla plan, slippa pressen och oron som följer med den, eller att hålla upp skenet att allt är bra fast att man mår skit!

    Det är så de ska vara i en relation.

  • Anonym (Hejdå)
    Anonym (Mio) skrev 2020-02-02 19:47:05 följande:

    vi har tid hos en psykolog på onsdag.

    vill verkligen inte gå men jag måste antar jag

    känner mej så skyldig bara, fan söndag kväll och må så dåligt

    vilket skitliv


    Fel inställning! Du har inget skitliv, du tar ju första steget mot ett skit bra liv! Du går ju inte dit för honom utan för din egen skull. Du går ju för att få tillbaka glöden och möjligheten att njuta av sex. Jag hade blivit jätte glad som man om min partner valt att ta ett sådant stort steg! Dels för att man får en bättre förståelse och dels för att man kanske får råd om vad man kan göra i fråga. Dels gärna med dig av tipsen och vad som sägs. Du kan hjälpa andra.
Svar på tråden Man som drar sig undan