Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Jag behöver råd angående mitt förhållande ! Kris !

  Mån 27 jan 21:04 Läst 0 gånger Totalt 70 svar
  Visar endast inlägg av Tecum - Visa alla inlägg
 • Mån 27 jan 21:04 #1

  Dumpa henne och skaffa dig en vuxen kvinna.

 • Mån 27 jan 21:21 #6
  Anonym (Jörgen) skrev 2020-01-27 21:10:08 följande:
  Formulera dig gärna lite mer :)
  Vad är det du vill ha formulerat, du gör det ju så bra själv: "Min sambo blir helt enkelt taskig när hon inte får som hon vill eller att det inte är på hennes villkor." "Skulle jag ta upp hennes beteende igen så vänder hon det emot mig och att det är mitt fel eller att jag ska be om ursäkt"

  Så gör en omogen person och hon hör inte hemma i ett förhållande där det finns barn inblandade. Att skaffa barn med henne ska du akta dig för, du kommer att få göra allt men ändå bara få skit.
 • Tis 28 jan 10:18 #26
  Anonym (Jörgen) skrev 2020-01-28 09:33:32 följande:
  Tack så hemskt mycket. Så bra skrivit!! Jag ska ta upp detta men om inte det nu skulle funka och hon brister ut i ilska och inte kan diskutera som händer 7/10 gånger. Hur hanterar jag då detta ?
  Risken är ganska stor att hon går i självförsvar och skyller på allt som händer. Är hoppet dött då eller ?
  Du hanterar detta genom att lämna henne. Hon är säkert i kris och mår dåligt men som vuxen måste man kunna hantera det utan att anklaga och ta ut det på partnern. Även om detta löser sig kommer det garanterat nya kriser och då är det samma visa igen.
  Det naturliga i en kris är att man söker stöd hos varann och svetsas samman än mer. Hon agerar tydligen tvärtom,  du kommer bara att må dåligt och dessutom går det ut över barnen.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll