• Ascendere

    Jag behöver råd angående mitt förhållande ! Kris !

    Tuff och envis?

    Tycker du låter som en gnällspik jag.

    Du är man. Du har ansvaret för en familj.

    Du är med andra ord att jämföra med kaptenen på ett skepp eller VD:n för ett börsföretag.

    När skeppet kör in i en storm eller företaget drabbas av en oväntad kris tycker du det viktigaste är att gnälla på styrmannen/Vice VD:n som inte tilltalade dig tillräckligt respektfullt.

    Skärp dig. Om du börjar gnälla som en liten morsgris så fort det blir det minsta tufft kan du knappast förvänta dig att din besättning/dina anställda ska respektera dig.

    Du ska leda verksamheten, det innebär att du i alla lägen ska vara en förebild och en klippa att luta sig mot.

    Om du är trött och slutkörd så går du inte till din sambo och gnäller över det, du löser problemet och ser till att du får vila så du kan fungera.

    Ju fortare du dödar ditt ego och inser att du är inte alls tuff och envis (än i alla fall men det kan finnas potential att jobba med, vad vet jag) desto bättre för alla.

    Framåt.

  • Ascendere
    Anonym (Klara) skrev 2020-01-28 14:11:20 följande:

    Jag rekommenderar två saker:
    1) Skaffa INTE fler barn!!!!!!!! (kan inte nog understrykas) lita inte på p-piller. Även om hon inte medvetet vill lura dig kan hon mycket väl råka slarva med pillren (inte minst med tanke på att hon mår så dåligt i övrigt). Det enda som gäller är kondom eller avhålllsamhet.

    2) Börja arbeta på en lösning som innebär särboskap. Kan du köpa ut henne ur huset? Du och dina barn behöver lugn och ro.

    3) Ingen mening med att konfrontera henne eller så just nu tror jag, hon mår helt enkelt för dåligt. Som sagt arbeta istället på en lösning som innebär särboskap.  Så kan du och särbon ha trevligt och umgås på din barnfria vecka.


    TS om du bara tar till dig en enda sak i den här tråden så låt det vara detta!!!
Svar på tråden Jag behöver råd angående mitt förhållande ! Kris !