• Melanes

    Gjorde nyss ett ägglossningstest Clearblue advance med en blinkande gubbe idag mot en tom ring igår. Borde vi försöka få till det idag eller är det säkrare att försöka pricka efter en fast smiley? Kan väl dröja ett par dagar innan ägglossning efter en fast smiley om jag förstått instruktionerna rätt?

  • Melanes
    ESemlan84 skrev 2020-02-26 10:30:17 följande:

    Det är ingen press att få till det just idag men om ett par dagar kanske. Men det är ju iofs olika hur lång tid stegringen tar. Jag har precis haft blinkande gubbar i 5 dagar men imorse blev det en fast gubbe. Vi fick till det igår och planerar även att satsa ikväll. Kanske imorgon om lusten finns.


    Tack :) så jag tänkte också, tidigare cyklar har stämt med appen flo och den säger ägglossning den 2/3 och det är ju ett tag dit. Vill inte pressa sambon i onödan, det blir ju så mekaniskt ändå att försöka jaga ägglossning fast båda vill. Har aldrig testat cb advanced förut så är osäker på om ägglossningen kommer tidigare men om det blinkat för dig i fem dagar borde det stämma ungefär med beräknad ägglossning för mig också :)
  • Melanes
    Freya18 skrev 2020-03-08 19:31:08 följande:

    Tiden mellan ägglossning och mens är verkligen superjobbig! Egentligen är det inte så många dagar, men känns som ett sekel ibland.

    Jag har inte köpt hem tester denna gång. Ska försöka hålla mig till torsdag eller fredag nästa vecka.


    Det är verkligen psykiskt påfrestande... kunde inte hålla mig från att testa idag men fick bara ett streck på vanliga RFSU. Har BIM den 13/3 så vet inte varför jag testar så tidigt med vanliga stickor. Vill så gärna ha ett plus <3
  • Melanes

    Förvirrad just nu... tog ett CB rapid detection som visade ett svagt svagt plus och fick panik så tog ett till och det är ett svagt svagt streck igen. Sambon åkte iväg och köpte ett CB digital som visade inte gravid. Så nu blev jag lite deppig. Vill gärna ha det svart på vitt på digitala testet också. Ska ta och testa på morgonurin imorgon bitti som är BIM. Har någon fått positiva test och negativt på digital och varit gravid eller ska jag räkna det som negativt?

  • Melanes
    Anonym (På't igen) skrev 2020-03-11 21:04:22 följande:

    Den som visar tidigt reagerar redan på 10 mIU, vanlig reagerar först vid 25 mIU. Det är alltså inte konstigt om du får positivt på det känsliga testet. Vänta några dagar så syns det nog på den vanliga också! Och grattis :)


    Åh tack men då finns det en chans att det visar positivt imorgon kanske :). Ska testa med morgonurin imorgon när det är BIM!
  • Melanes
    Freya18 skrev 2020-03-12 19:47:27 följande:

    Är väldigt nervig just nu! Maken fick springa till Apoteket för jag var bara tvungen att testa idag och det blev ett svagt streck på den! :o

    Han fick springa en vända till direkt efter.. haha. Måste ju dubbelkolla. Man såg även på det andra testet. Sen sprang jag till Apoteket (maken fick vila) och jag köpte 2 tester som jag doppade i samma urin. Alla 4 tester visar svagt positivt!

    Clearblue Early, Clearblue snabbtest (1 minut) där det ska bli ett plus, 2 st RFSU testa tidigt.

    Har beställt Predictor Early från Apotea som kanske kommer imorgon, men nu har dom en hög belastning med leveranser så jag kanske inte hinner få hem dom. Mina favorittest. Om den visar positivt så kommer jag tro på detta. :) Har 1 st Clearblue kvar som jag sparar till morgonurinen. Så spännande det här!


    Haha jag fick också iväg sambon att handla fler test idag efter mina svaga positiva igår. Fick ett negativt digitalt igår och imorse men nu på eftermiddagen visade det gravid 1-2 veckor :)! Håller tummarna att du får utslag på digitalt snart!!
  • Melanes
    Freya18 skrev 2020-03-13 02:05:14 följande:

    Grattis! :D Vad härligt! Känns på riktigt när man ser texten på digitala. Och vilka härliga partners vi har som hjälper till. Tyckte dock lite synd om min make när jag beordrade iväg honom precis innan maten.

    Mina symptom kom under kvällen igen. Molar och spänner i magen. Hungrig som en gris också och har varit det ett par dagar. Känns verkligen som att jag är gravid nu. Ska ta digitalt under helgen.


    Tack!! Dom är nog rätt nyfikna också :) Jag är sugen på semlor och det var jag sist också så sambon fattade typ direkt haha! Håller tummarna än att det digitala visar positivt!
  • Melanes
    Freya18 skrev 2020-03-13 10:12:59 följande:

    Helt fantastiskt! Jag är gravid! :'D Känns så overkligt.

    Nu undrar man ju om Bisolvonet hjälpte!? Första gången jag testade metoden och gravid blev jag ju.

    Det som jag gjorde annorlunda denna månad var att skippa kaffet helt och hållet och så började både jag och maken med Zinktillskott (tar folsyra sen tidigare). Inge snus och inge alkohol. Nåt har ju hjälpt för jag har alltid haft svårt att bli gravid.


    Marshalll skrev 2020-03-14 07:08:19 följande:

    jag ÄR gravid! Tog först en sticka, som visa två streck direkt och sen digitalt, gravid 3+ :D grät av lycka!


    Stort grattis :)!!
Svar på tråden BIM mars 2020