Inlägg från: Anonym (Tvåeggat svärd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvåeggat svärd)

    Rastlös och tankarna glider!

    Ok, så här ligger det till.

    Min tankar glider till en krydda i vardagen. Jag har idag allt serverat, underbar sambo, mamma till barnen (inte gifta, men så gott som), bra boende och en betryggande ekonomi. MEN, jag börjar bli rastlös.

    Jag funderar på andra kvinnor, både yngre och äldre än mig (är i slutet på 30 själv}, och börjat få tankar om hur jag skulle kunna få en ytterligare dimension i livet. Har alltid varit sexuellt väldigt aktiv och trots ett bra sexliv hemma drar tankarna till variation. Hur ska jag göra? Aldrig tidigare skrivit här men efter läst lite spontat kändes det rätt att skriva av sig.

    Ett problem jag ser, förutom den rent moraliska, är omgivningen och att söka online på olika dating sidor. Bor i västra/nordvästra Skåne och det är ganska litet. Inte helt omöjligt att "springa" på någon. Söker ju diskretion. Har förstått att det finns olika verktyg som kik och liknande men de har jag aldrig använt.

    Så bara bring it, alla dialog mottages, finns säkert fler med liknande tankar och funderingar.

  • Svar på tråden Rastlös och tankarna glider!
  • Anonym (Tvåeggat svärd)

    Nej, ingen förtäckt annons. Var faktiskt ganska behagligt att skriva av sig, tro det eller ej. Tack för svar, kanske en liten kris, närmar mig ju 40 ????

    Får ta mig en funderare och kanske ta en dialog med min bättre hälft helt enkelt.

    Tack för svar.

  • Anonym (Tvåeggat svärd)

    Okej. Tack för alla svar. Ni ska få en liten uppdatering av läget.

    Jag förstår båda sidor av dialogen. Men saken är den att jag skulle inte söka nytt förhållande. Vi har gått från ett vanligt bra vanilj förhållande till nu ett helt platoniskt sådant. Jag har mer behov helt klart, tagit upp det men får tillbaka att jag får finna mig......?! Så är livet. Men köper inte det.

    Jag har goda förutsättningar till att skapa ett bra liv på egen hand inkluvise barn.

    Ser bra ut enligt andra, har ekonomiska förutsättningar att skapa en god situation för mig men även för mamma till barnen till viss del. Men mitt liv kan inte stanna nu!

    Har inte varit otrogen än. Jag kommer ta en dialog och så får vi se. Antingen hittar vi vägen framåt eller så får vi gå isär. Svårare är det inte. Oavsett så kommer jag såra henne vilket inte känns bra, men regelrätt otrohet är inte heller på tapeten just nu.

    MEN, min känsla av att jag måste få en förändring blir tydligare och tydligare. Vi glider längre och längre ifrån varandra......

    Jag bor hellre själv och mår bra, än dåligt i ett förhållande.

Svar på tråden Rastlös och tankarna glider!