Inlägg från: Anonym (Madde) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Madde)

    Hur ofta byter ni bh?

    Intressant fråga...

    Träffat så många som ser helt olika på vad för typ av plagg BH är för dem. Vissa upplever det som underkläder som likt trosor blir svettiga eller äckliga på en dag, andra upplever att de hålls långt ifrån smuts och svett, och tvättar dem således betydligt mer sällan.

    Jag tillhör nog mer kategori 2. Sporttoppar kan lukta svett för mig efter 2-3 gånger, då tvättar jag dem. BH:är som jag använder på jobbet eller dagtid då jag inte rör på mig mycket brukar sällan ens se använda ut. Brukar tvätta dem när de börjar se lite trötta och använda ut... typ fått lite smuts på kanten eller någon tröja färgar av sig lite på den. Nån enstaka gång har jag känt lite svettigt, och då tvättat den.

    Hemma använder jag inte BH... freedom!

  • Anonym (Madde)
    Anonym (A) skrev 2020-02-11 09:39:31 följande:

    Sporttoppar kan lukta svett för mig efter 2-3 gånger, då tvättar jag dem.

    Det grejar inte jag. Ett pass där jag svettas finns inte en rimlig chans att använda den toppen en gång till.

    BH varierar lite hur ofta jag tvättar men en gång i veckan ca. Använder inte samma bh varje dag utan varierar mellan olika.


    Nyfikenhetsfråga: hur upplever du ditt luktsinne? Skulle du säga att det är normalt eller bättre/sämre? Och hur ofta duschar du?

    Jag funderar lite över vad som kan spela in som gör att det bli så olika för folk. För min del tror jag det kan spela in att jag tränar så ofta att jag vanligtvis duschar varje dag. Hade jag duschat varannan eller var tredje hade svetten i träningskläderna ju inte varit lika "färsk" liksom, då tror jag att jag hade behövt tvätta dem oftare.
  • Anonym (Madde)
    Anonym (A) skrev 2020-02-12 10:03:25 följande:

    (Madde) tränar 5-6 ggr i veckan och duschar därefter. Jag har väl helt enkelt en starkare svettdoft och svettas förmodligen mer än många andra.


    Kanske det! En liten del av mig är rädd att folk bara har olika bra luktsinne och att det skulle finnas de som tyckte jag luktade svett ibland.
  • Anonym (Madde)

    Anonym (A):

    Man kanske inte välja plagg som är på gränsen om man ska till gymmet helt enkelt. Ska jag ut i skogen får fåglarna och rävarna stå ut!

Svar på tråden Hur ofta byter ni bh?