Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Vill vara otrogen

    Oerhörd skrev 2020-02-15 19:05:38 följande:
    Men vad i hela världen ska du göra åt att de flesta människor i hela världen inte delar din moral? I en del länder stenas folk för otrohet samtidigt som våldtäkt är helt ok, särskilt om en är gift med den en våldtar. Är moral som bygger på kontroll av människors sexualitet alltså en bra sak? Jag TYCKER inte det.
    De allra flesta människor i världen delar min moral, till och med de som är otrogna delar min moral eftersom de själva väldigt sällan vill att deras partner gör likadant. Människor som är otrogna vet oftast att de gör fel för annars hade de inte smugit med vad de gör utan gjort det öppet. Och om de vet att de gör fel och inte skulle vilja utsättas för samma sak själva så delar de min moral om att gå bakom ryggen på sin partner är fel.

    Nämn en enda kultur på hela planeten där man tycker det är ok att svika och ljuga?

    Så nej, problemet är inte moralen, problemet är att du inte kan skilja på sex och otrohet. Problemet är att du inte kan skilja på att ha sex med andra med sin partners medgivande och att gå bakom ryggen på sin partner.
  • Anonym (man)
    Oerhörd skrev 2020-02-16 08:33:56 följande:
    Du kan upprepa samma sak så länge du vill, det blir inte mer sant.

    Otrogna smyger inte för att de själva tycker att det är fel, däremot för att de vet att andra tycker att det är fel. Inte samma sak.
    Tja du kommer ju bara med en massa olika ursäkter för samma sak så det är kanske inte så kontigt om svaren bli repetitiva.

    Vad är det som inte är sant?
    Att du inte fattar skillnaden mellan otrohet och sex? Det är väl uppenbart för alla?

    Jasså. så de vet inte att de gör fel menar du? Om de tror att de gör rätt varför inte visa det öppet för sin partner?  
  • Anonym (man)
    Oerhörd skrev 2020-02-18 11:54:11 följande:
    Upprepar för sakens skull: jag är inte, har aldrig varit och aldrig velat vara otrogen. Tycker det är rätt svinigt. Min häst är ändå inte så hög att jag tänker säga åt andra vad de ska tycka, tänka, känna och göra baserat på min personliga moral. Det verkar jobbigt att vara så där rättfärdigt arg på alla som tycker fel. Var och en äger sina egna känslor, vi kan inte ändra så mycket på andra människor, men vi kan bestämma alldeles själva hur vi själva vill känna oss. Jag väljer att inte bli personligt förolämpad varje gång någon i min närhet fattar ett beslut som jag inte gillar, för helt ärligt så handlar de ogillade besluten ytterst sällan om att förolämpa mig, folk fattar faktiskt sina beslut på helt andra grunder, som sina egna känslor och behov tex. Då vill jag inte försöka tvinga dem in i nån strid om vems känslor som är mest rätt, och alldeles särskilt inte med hot om att det är min kärlek och omtanke som står på spel om de nedlåter sig till att ha känslor som inte passar in i min övergripande plan för livet.

    Så ja, den som blir bedragen får absolut bedöma magnituden av skymfen alldeles själv. Go bananas.
    Fast nu är det ju inte vad folk tycker, tänker och känner som är problemet utan vad folk GÖR, och du verkar ju tycka att att även det är ok... så allt ditt skrivande om att inte respektera folks känslor är ju totalt irrelevant. Folk får tycka och känna vafan de vill, det är ingen som sagt något annat, men börjar man agera på det och BETER sig som svin så kommer de bli bedömda därefter.
  • Anonym (man)
    Anonym (Språngbräda) skrev 2020-02-18 10:28:35 följande:

    Kanske kommer onsdagen bli din språngbräda för att våga lämna. Så var det för mig. Ibland måste man bränna en bro för att fortsätta


    Ja det var ju ett sätt att se på andra människors lidande, skitsamma om några stackar jävlar får brinna, bara jag kommer vidare så....
  • Anonym (man)
    Anonym (Språngbräda) skrev 2020-02-18 13:10:07 följande:
    Jo det är ju det hemska. Ibland är det så oerhört svårt att förändra dynamiken i förhållanden så drastiska händelser behövs är min erfarenhet. Uppbrott förekommer varje dag men det för det ju onekligen inte mindre hemskt
    Jo faktiskt är det en jävla skillnad mellan att avsluta ett förhållande med värdighet och att avsluta den genom att bete sig som arsel mot sin partner. Framför allt om man har kids som man sen ska försöka samsas kring som skilda föräldrar.
  • Anonym (man)
    Anonym (Undrare) skrev 2020-02-18 15:42:58 följande:

    Fråga bara: Varför kan man inte vara rak med sin partner berätta hur man känner angående sitt dåliga sex och att en bättring är ett krav för annars vill man hå vidare till en annan relation eller så en icke relation?

    Jag kan förstå den kittlande känslan men sveket är ju totalt. I så fall skulle jag hellre berätta för min partner att jag skulle vilja att vi var med andra då om det var ett option för hen?


    Mycket bra förslag, men för att göra som du förslår så krävs det att man har en ryggrad, och det verkar ju vissa tyvärr sakna.
  • Anonym (man)
    Anonym (Undrare) skrev 2020-02-18 15:42:58 följande:

    Fråga bara: Varför kan man inte vara rak med sin partner berätta hur man känner angående sitt dåliga sex och att en bättring är ett krav för annars vill man hå vidare till en annan relation eller så en icke relation?

    Jag kan förstå den kittlande känslan men sveket är ju totalt. I så fall skulle jag hellre berätta för min partner att jag skulle vilja att vi var med andra då om det var ett option för hen?


    Mycket bra förslag, men för att göra som du förslår så krävs det att man har en ryggrad, och det verkar ju vissa tyvärr sakna.
  • Anonym (man)
    Anonym (Mia) skrev 2020-03-07 03:24:50 följande:

    Jag är tillbaka! Jag är TS.

    Jag har gjort det. Och det är det bästa jag har gjort på läääänge!!

    Så.jävla.skönt.

    Jag kommer säkert hamna i helvetet men det får det vara värt.

    Så häftigt att ha sex men en man som gillar min kropp, som får mig att släppa mina hämningar. Det är första gången jag kan göra det under sex. Inte ligga under täcket med lampan släkt.

    Första gången på flera år någon tar på mina bröst. Första gången på 10 år som någon använder sin tunga på mig. Jag kokar fortfarande av kåthet.

    Jag har inte ens dåligt samvete, vilket tjej va!? Men äntligen vet jag vad sex handlar om!

    Längtar tills vi ses igen! Då blir det 4e gången gilt


    Tja, vi får väl se om din man och era barn kommer tycka det är lika härligt.

    Jag håller tummarna för att de kommer fram så snart som möjligt så din partner kan hitta sig någon bättre.
  • Anonym (man)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-03-09 13:52:36 följande:
    Att vara sunkig ??
    Skit dras till skit
  • Anonym (man)
    Anonym (maniköping) skrev 2020-05-14 09:20:42 följande:

    Självklart skall du prova på bilen. Livet är på tok för kort för att ha tråkig sex och inte uppleva det som erbjuds. Att inte leva sitt liv till fullo borde vara en av dödssynderna, kanske den främsta. 

    Din man kommer högst troligt inte få reda på det om du sköter detta snyggt. Radera konversationer, rensa webhistoriken ibland och planera träffarna. 


    Å andra sida går det ju att uppleva saker UTAN att bete sig som en röv mot andra, eller hur?

    Jag håller inte riktigt med att det borde vara en dödssynd att bete sig som ett svin, snarare tvärtom.

    Det finns inget "snyggt" i att svika och förnedra sin partner, allt är bara olika skalor av skit och stinker lika illa oavsett.
  • Anonym (man)
    Anonym (Avsides) skrev 2020-05-14 00:09:22 följande:

    Sköts det "snyggt" så ger otrohet bara energi.

    Är man slarvig och inte bryr sig eller blir kär och ändrar rutiner. Då kommer det bakslag och avslöjanden.

    Gissar att du inte finns i min närhet. Annars hade jag kunnat ställa upp med att tillfredsställa lusten och guida dig genom fällorna.


    Vilken hjälte du är som ställer upp så för andra Solig

    Men du borde kanske ställa upp för din fru oxå och tala om för henne vilka hjätedåd du utför så hon kan tacka dig som sig bör.
  • Anonym (man)
    Lejon10 skrev 2020-06-11 21:08:27 följande:

    Lever sambo liv sedan 6 år

    Men sexlivet helt borta o det är inte mitt fel

    Måste finnas kvinnor i min situation

    Som inte får sex kanske inte ok med otrohet

    Men känner inget annat val att hitta en kk

    För diskreta möten


    Vadå inget val?

    Det är ju bara rent skitsnack att man inte skulle ha något annat val. Om du är så missnöjd, så kan du väl skilja dig? om du är för feg för det så sitt inte och skyll det på att du inte har något annat val för det är bara rent skitsnack!
  • Anonym (man)
    jrockyracoon skrev 2020-06-15 01:59:02 följande:

    Den här tråden var intressant just för att det var ovanligt många som tycks vara rörande överens om att otrohet är något toppen som absolut behöver uppmuntras och tydligen hör till det moderna livet.

    Jag måste bara få undra om ni också skrattar när ni ser barn som svälter, anser att psykopater är mysiga, att man ska lura försäkringskassan för att man förtjänar det, eller varför inte sno en 80-årings plats på bussen eller torka sig i röven med ens kompis tandborste? Alla dessa saker kan man förstås försöka inbilla sig är ovillkorligt nödvändiga p.g.a. vissa skäl som man konstruerat, men i själva verket är det bara rent åt skogen fel.

    När blev empati för andra så väldigt ute och när blev egoism den nya, fina, moderna och självklart eftertraktade egenskapen?

    Jag kan ha förståelse för någon som hamnar i en situation där kåtheten och frestelsen blir så stor att man gör ett feltramp. Men jag saknar totalt respekt för den  som förnekar det moraliskt förkastliga i ett sådant agerande.

    Att TS beter sig såhär mot sin partner som hon uppgett att hon älskar borde bemötas med förfäran och inte hurrarop. Hur kommer vårt samhälle att bli om vi slutar att bry oss om våra medmänniskor, och vad händer med våra barn om vi själva rusar fram och sätter våra egna impulsiva egoistiska behov först utan hänsyn till att vi krossar dem vi älskar?


    Håller med fullständigt, men jag tror inte det där biter på fullblodsnarcissister. Hela konceptet med att bry sig om någon annan än sig själv existerar inte i deras världsbild.

    Visst har samhället blivit mer narcissistisk, men det som verkligen skjutit i höjden är ytligheten och dubbelmoralen. Samma narcissister sitter och gråter floder och tycker oerhört synd om sig själva när de själva drabbas av andras egoism och förväntar sig empati och medhåll.... kan det bli mer patetiskt?
Svar på tråden Vill vara otrogen