Inlägg från: Anonym (Anonym A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym A)

    Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!

    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 09:49:37 följande:
    Jo jag har väl lärt mig att "acceptera" att jag tänder på vissa grejer, men det tog många år innan jag kunde sluta skämmas inför mig själv.

    Det är inga jätteskruvade fantasier jag har men iom att jag är uppväxt och lever på ganska liten ort så är det ju inget någon skulle prata om. Min uppfostran var väl lite konservativ kan man säga.

    Jag har bl.a som du alltid haft några bisexuella fantasier. Känns dumt, även fast att jag är anonym, att basunerar ut alla mina fantasier...men när det gäller med andra kvinnor så är det väl mest att få dominera och själv bli dominerad. Jag och en tjej med flera män. Ja, mest så...
    Är det åt BDSM-hållet? Smisk? Bondage?

    Det är jättevanligt och jag har själv börjat leva ut det först i 40-års-åldern. Visserligen, jag skiljde mig då och hade då tillfälle att ge mig in i den världen. Jag har inte ångrat mig. Jag har testat en del och sedan hittat en partner med liknande läggning . 

    Men även min tidigare partner visste om det och kunde ställa upp på det. Det var dock inte riktigt tillräckligt kände jag. Men om den relationen hade varit bra annars, så hade jag väl nöjt mig med den kompromissen. 

    Jag tycker du ska berätta för din partner. Så mycket förtroende bör det finnas. Om han är oförstående, då misstänker jag att relationen inte är så bra generellt. 
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 10:54:35 följande:
    Jo jag har en del såna fantasier, att verkligen vara undergiven honom. Tyvärr så tror jag att detta, och att ha med flera män i sängen, skulle vara det han ryggade för mest. Det är nog för främmande för honom...

    Nej, just nu är vårat läge nog lite extra känsligt efter den sista svackan...det bästa vore ju om jag kunde bli av med dom här tankarna, iaf få bort det här "behovet" jag känner att jag har. Förut var det ju fantasier men nu känns det mer som ett behov. Om det låter begripligt?

    Får jag ställa en personlig fråga? Du behöver naturligtvis inte svara men...

    Har dessa turn-ons varit någonting som du känt behöver bli tillfredsställt hos dig? Att det inte räckte med fantasier?
    Ingen fara, anonymt kan jag svara på det. En BDSM-läggning (och nog även andra sexuella läggningar) har man, det går inte verkligen att bli av med. Min nuvarande man har även gått i terapi, för att hans första fru ville det, men det hjälpte inte. 

    Däremot kände jag att jag kunde nöja mig med fantasier, bilder, filmer, tidningar, och den delen som mitt ex gick med på. Han var ju helt införstått med att jag hade såna tidningar, m.m. Men även där tyckte jag - bara smisk utan det här med dominant-undergiven var lite trist - jag saknade lite den delen lite, trots att jag aldrig hade provat. Ändå hade jag ju mer möjlighet där än du, eftersom din man inte ens vet. Och där tvivlar jag på att du kommer att vara nöjd med i längden. 

    Men det är när man verkligen har provat det, då kan man inte gå tillbaka till bara vaniljsex. Den mannen som introducerade mig i det sa att om man öppnar den dörren så kan man aldrig stänga den igen. Och det ligger nog något i det. 

    Däremot, flera män i sängen - det är inte min grej och jag vet inte om det är något som man "måste" tillfredställa. Det låter ju mer som en enskild fantasi, inte en allmän läggning, men hur viktigt det är, det vet jag ju inte. 
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Grabben bredvid) skrev 2020-02-13 12:02:02 följande:
    Tror inte det handlar om tankar om vi ska tala om "besatthet". Snarare då en preferens som du har och som är ett måste. Antar att vi inte talar om vaniljsex nu utan sådant som är svårare att få till men, ändå, det är dina sexuella preferenser.
    Om du väljer att leva utan dom så är det ett val du gör och inget annat.
    Det kanske inte är så svårt. Jag har själv aldrig haft svårt att få män att prova saker. Om det bara är att de får vara lite dominanta, smiska lite, kanske binda lite, så brukar de allra flesta männen inte ha något problem med det. 
  • Anonym (Anonym A)
    Giftskåneman skrev 2020-02-13 12:28:57 följande:

    Har man partner som inte vill förverkliga fantasier får det bli fantasier


    Det är inte alls ovanligt att folk har en överenskommelse med sin partner att de lever ut sin läggning på annat håll, utan sex. Känner flera stycken. 
  • Anonym (Anonym A)
    Giftskåneman skrev 2020-02-13 13:09:27 följande:
    Känner flera som absolut inte skulle få för sin partner.
    Jag säger inte att ALLA skulle gå med på det, men på dig lät det som om det vore helt uteslutet. Och det finns ändå de som gör så.
  • Anonym (Anonym A)
    Giftskåneman skrev 2020-02-13 13:32:17 följande:
    Lät det så på ts, att hennes partner skulle tillåta fantasiförvrrkligande med andra?
    Nej, men man vet inte säkert, om man inte alls pratar om det. Vem vet om han inte kan intresseras för saken?
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Ladybug) skrev 2020-02-13 16:17:29 följande:

    Men inom många områden har man ju drömmar man inte kan/får/vill leva ut. Måste man förverkliga allt man drömmer om för att vara hel som människa?


    Det är en jättestor skillnad om det bara är en dröm/fantasi/önskemål eller om det är ens egentliga sexuella läggning. I det senare fallet mår man nog inte bra i längden.
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 17:48:34 följande:
    Nej det tror jag absolut inte att man måste. Jag har ju haft dom här fantasierna i princip alla tider och har aldrig känt att det har varit nånting som "varit i vägen" i mitt samliv med min man.

    Jag vill ju helst få bort dom här tankarna, inte känna att jag vill leva ut dom.
    Har du haft fantasierna sedan före puberteten? Ofta är det så när det är en verklig läggning. 
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 18:00:05 följande:
    Har du pratat med din man om dina fantasier nån gång?
    Ärligt sagt så förstår jag inte riktigt hur man inte kan ta upp det? Åtminstone lite försiktigt. 
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 18:20:44 följande:
    Vissa fantasier började iom puberteten, som att vara undergiven en man och dominera en annan tjej.
    Jo, det är klart att inte alla började samtidigt. Men har du haft några intressen före puberteten? Både min man och jag har haft första fantasierna i 9-års-åldern, och jag har hört det av många andra, just 9, eller 10-års-åldern. Det kan då förstås vara mer lekfullt, vilja bli fastbunden vid indianlek, min man snodde ett hänglås och trodde att folk kunde förstå att det var något konstigt med det, jag hade en viss fixering vid smisk. 

    Det är inte säkert förstås att det är något annat om det är före puberteten, jag är bara nyfiken om det brukar vara så, och jag skulle också tro att det är mer av en riktig läggning - som då är svårt att bli av med - om det börjat tidigt. 
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 19:53:13 följande:
    Haha så det är inte bara jag som älskade att bli bunden av "indianer" och jagad av "poliser" när jag var, som du säger, knappt ens 10.
    Precis, det är ganska vanligt. 
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Maskrosen) skrev 2020-02-14 09:10:59 följande:
    Intressant att läsa. Själv hade jag inga fantasier alls om sex innan jag blev mer utvecklad. Alltså i 35+åldern.

    Som barn lekte jag med en jämnårig tjej att hon var kille och penetrerade mig. Vi hade kläder på.

    Men förutom detta inget.

    Kanske därför jag har så svårt att hitta en bra partner inkluderat bra sex. Har inte hänt än och är 55+.
    Jag var nog otydlig där: Fantasier före puberteten handlar ju inte om sex. Det är just därför jag tänker att det då är en läggning som man inte blir av med för att den är lite mera förankrat i personligheten, inte bara i sexlivet.

    Det blir då ofta sånt att man gillar indianerlek, att bli bunden, fasthållen, att binda andra, att vara i tajta kläder, att höra historier om smisk eller vara fixerad vid rumpor - och säkert mycket annat. Det finns pojkar som tar på sig mammas kläder och högklackade skor och bara tycker att det känns tryggt och trevligt. Den sexuella aspekten kommer ofta senare.

    Många som har en BDSM-läggning eller även som har en speciell fetisch, ser det inte som en sex-praktik och många kan också praktisera det var för sig. Dvs. de lever ut sin läggning, sin fetisch, ELLER har sex. Kombination är vanligt, men inget måste.  
  • Anonym (Anonym A)
    Anonym (Jahnson) skrev 2020-02-14 09:26:36 följande:

    Det är nog tyvärr sånt man får ta om man väljer att bli tillsammans med gamla gubbar som i princip skulle kunna vara ens pappa. Det är antingen att bita ihop, eller hitta en ny i en mera rimlig ålder.


    Dumheter! Ålder har inte med det att göra. Och vad var han, 15 år äldre? Pappa? 
Svar på tråden Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!