Inlägg från: Anonym (Tråkigt!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tråkigt!)

    Vad tycker ni om SAS nya reklam?

    Ja, vad säger man... Skäms SAS! Vidrigt! Pinsamt också hur de försöker rädda situationen med att skylla på nätattack och sedan lägga ut en förkortad version av reklamen.   

  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (Jag Mår Illa.) skrev 2020-02-13 15:59:26 följande:

    Efter att ha sett SAS-filmen går tankarna till Gilettes reklamfilm där man likt SAS framställer kunderna som mindre värda andra människor.

    DN gillade SAS reklamfilm och kallade kritikerna för "högerpopulister".

    Det vi ska lära oss av SAS är att allt vi kallar svenskt har någon annan varit före med innan vi samt att vi ska välkomna alla importerade kulturyttringar.

    Nu ska jag öppna en svensk öl!


    Ja, jag delar din uppfattning.
  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (Orka) skrev 2020-02-13 20:37:37 följande:

    Alltså hur orkar man ens bli så sjukt upprörd över en reklamfilm?

    Funkar väl inte bäst som reklamfilm men herregud folk, har ni så tråkigt att detta verkligen stör er på riktigt? Dom försökte vara lite mångkulturella eller nåt, vem vet men var för bli så arg?


    Snacka om att blåsa problemet under mattan. Du förstår uppenbarligen inte vad reklamen säger.
  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (kapten) skrev 2020-02-14 01:27:20 följande:

    Den var la jättefin? Och helt korrekt. Vad är problemet? 


    Läs om den massiva kritiken, så ser du problemet.
  • Anonym (Tråkigt!)
    GrovyIe skrev 2020-02-14 01:47:50 följande:
    Det fanns inte tillräckligt med representanter gällande hbtq, rasifierade eller prickiga personer i videon. Bara någon enstaka som är där för att användas som lockbete till rasister!
    Vad menar du?
  • Anonym (Tråkigt!)
    Bananböjaren skrev 2020-02-14 16:34:02 följande:

    Jasg har förstått att SD-trollen och incellsen på flashback blev kränkta av reklamen? Det krävs nog inte mycket för att dessa lättkränkta stackare ska börja gråta. Reklamen i sig var väl inget speciell, jag tror inte man säljer några extra billjetter på den.

    Att hatsvansen nu ska bojkotta SAS tror jag inte nån bryr sig i. Dom flyger ändå inte utan håller sig mest hemma.


    Varför skriver du så?
  • Anonym (Tråkigt!)
    nihka skrev 2020-02-18 02:55:32 följande:
    Fast de pratar inte om pappaledighet i filmen. De pratar om föräldraledighet. 
    Vilket innefattar pappaledighet också...
  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (Js) skrev 2020-02-18 02:46:22 följande:

    Nä du, Betteline. Ska vi sova lite kanske? Nya tag imorgon?

    Visste du förresten att det här med att sova på natten är en vana vi människor har sedan innan elektriciteten fanns? Det var svårt att leva i totalt mörker så man valde helt enkelt att sova på natten och vara vaken på dagen. En tradition som hängt i sedan dess, trots att vi nu har medel att se på natten. Häftigt! Man kan påstå att människan är upphovsman till att sova på natten. Det kan du vara stolt över! Du tillhör ju gruppen ?människa?. Passa dig bara så inte elefanterna kommer och claimar att det var de som var först bara. De är riktigt otäcka, de där elefanterna. Har hört att de överger sina ungar ibland också, och låter gör de också. Otrevliga läten som man inte förstår alls. Jag är inte säker, men häromdagen tyckte jag jag hörde elefanten Ebbot säga att han tycker människor är fula. Usch! Ebbot skulle bara våga

    visa sitt nylle här.

    Vi människor måste hålla ihop, Belline! Jag tycker vi gräver ner stridsyxan nu och istället pratar om hur vi ska bli av med de där jäkla elefanterna! Kan vi skicka dem till någon ö kanske? Får jag höra ett enda ord till om att det var de som kom på det här med nattsömn så blir jag tokig!! Vi måste stå upp för vårt ursprung - människan! Och det var VI som började med att sova på nätterna, inte elefanterna. Det är viktigt alltså!! Vem som började med det. Ska elefanterna få cred för det vet man inte var det slutar. De ska inte få för mycket luft. Vi måste hjälpa åt du och jag, så att deras dumma åsikter och idéer hålla nere. Elefanter alltså... vilket skämt.

    Skönt. Nu har vi en gemensam fiende att rikta allt vårt inre har mot. Det kommer stärka oss som grupp! Spelar mindre roll vad vi kastar ur oss för påståenden eller tankar eller hur sanna de är. Huvudsaken är att vi får en egokick och att vi har någon att rikta ilskan mot.

    Nu kan vi sova gott.

    Godnatt!


    https://www.sydsvenskan.se/2017-03-02/elefanter-sover-kort-och-dromlost

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Elefanter
    V
    S
    https://en.wikipedia.org/wiki/Homo_sapiens

    Du behöver läsa på. 
  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (Js) skrev 2020-02-18 18:13:32 följande:
    AAAHA!! Var väl det jag visste. De där jäkla elefanterna alltså. Vilka tror de att de är?? Det är VI!! Homo Sapiens!! Som ska ha äran för det där med nattsömn!! Skönt! Känns så jäkla bra i människohjärtat nu. Otroligt viktigt att veta att det var VI SOM VAR FÖRST!! Det har betydelse för... ja något säkert.

    #stoltmänniska #ståuppförhomosapiens #skickaelefanternatillyttrerymden
    Är du en elefant? 
  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (Js) skrev 2020-02-18 18:37:09 följande:
    Nej verkligen inte. Jag är människa. Har varit människa i generationer. Finns inte ett spår icke-människa i mig hur långt bak man än tittar. Men du då, din lilla infiltratör? Är du FÖR att elefanter ska få fortsätta leva kanske?? För är du det har jag INGET mer att säga till dig.
    Är du också människa? Nää, du är väl en elefant? Är du emot elefanter? :( Tycker elefanter är magnifika, mysiga och söta :) Förstår inte vad du har emot elefanter, när du är en elefant. 
  • Anonym (Tråkigt!)
    Anonym (Js) skrev 2020-02-18 18:51:18 följande:
    Men alltså.. VI VAR FÖRST!!!! Elefanterna får vara hur söta de vill men VI VAR HÄR FÖRST!! Bort med dem!!! Vi kan väl för satan inte ta elefanter och människor på samma planet? Det finns inte resurser åt oss båda och då blir det elefaterna som ryker. Tough luck men någon måste försvinna härifrån och då är det elefanterna som ska bort för VI VAR HÄR FÖRST!! Detta är VÅR PLANET!! Elefanterna kan väl åka och vara söta på mars istället? Där finns plats.
    Fint illustrerat.
Svar på tråden Vad tycker ni om SAS nya reklam?