• Anonym (Oj!)

    Är riktigt irriterad men hur ska jag berätta

    Det var ju en väldigt generös/godtrogen arbetsgivare.

    Vid fem sjukdomstillfällen inom 12 mån blev vi på förra stället nedkallade till företagsköterskan för att diskutera anledningen och ev. starta åtgärder från företagets sida, då man både tog allvarligt på så mycket frånvaro och hade system för att ge hjälp, såväl fysiskt som psykiskt. 

    Både press och hjälp, beroende på hur man ser det. 

  • Anonym (Oj!)
    Anonym (Dan) skrev 2020-02-14 15:40:56 följande:

    Rent allmänt förstår jag inte vad du vill med ditt inlägg. Man kan aldrig förändra hur någon annan är och det här rör ju inte ens dig. Har ni en bra relation i övrigt så är det verkligen att göra en höna av en fjäder.


    Eh, jo. En partners (brist på) moral kan definitivt störa en otroligt mycket.

    Jag hade aldrig klarat att ha en relation med någon som jag uppfattar som en slacker, då en sådan förstörde min ena förälders liv.

    Antingen jobbar man eller går man till läkare/psykolog om man har någon riktig sjukdom/problem, det finns inget annat i min värld. 
  • Anonym (Oj!)
    Anonym (Typiskt Sverige) skrev 2020-02-15 09:23:07 följande:

    Jag håller inte på så själv, men jag kan ändå säga att OM jag skulle göra det, så skulle det vara min ensak. Jag vill inte ha en man som moraliserar och lägger sig i vad jag gör och inte gör. 


    Det är väl inte alls din ensak när det påverkar den gemensamma ekonomin heller?

    Glöm det, du hade åkt ut på röven om du kom med det resonemanget och inte hade någon vettig anledning till att inte jobba.
Svar på tråden Är riktigt irriterad men hur ska jag berätta