Inlägg från: MsFry |Visa alla inlägg
  • MsFry

    Kommer du bojkotta SAS?

    Nej jag kommer att flyga mer med SAS nu bara för att jävlas med dessa lättkränkta offerkoftor till nationalister som uppenbarligen behöver dra ut pinnen de har i röven. Förhoppningsvis imploderar de av ilska när de inser att ingen vettig människa bryr sig om sånt här trams och så är vi av med deras förpestande påverkan på samhället.

  • MsFry
    Ursulla skrev 2020-02-18 12:25:47 följande:

    Vilka fördomar du har! Källa på att "lättkränkta offerkoftor till nationalister" är de enda som är kritiska till SAS reklam.

    Jag är nationalist och tycker det är skrämmande att du skiter i miljön, som du uppenbarligen gör eftersom du säger att du ska flyga mer bara för att reta upp folk. Vilken dålig anledning att förstöra vår miljö. Är du klimatförnekare?


    Vart läser du att jag skiter i miljön?

    De enda jag stött på som gnäller och ynkar sig över reklamen är just lättkränkta nationalister. Och det är dem jag skrev om.
  • MsFry
    Ursulla skrev 2020-02-18 12:42:04 följande:

    Du verkar rätt gnällig själv. Och att du skiter i miljön är väl uppenbart när du skriver att du ska flyga mer bara för att reta nationalister. Vilken bra anledning att flyga.....

    Du svarade inte på frågan: är du klimatförnekare? För de enda jag hört skryta om att de ska flyga mer (nu när alla är medvetna om klimatkrisen o dess orsaker)- är just klimatförnekare. De som alltså förnekar att vi har en klimatkris.

    Själv har jag inte flugit på många år och semestrar hellre i vårt vackra Sverige- det tycker jag att fler borde göra, speciellt om man bryr sig om miljön och våra barns framtid.


    Vilket uselt försök att förskjuta fokus. Sluta försöka klistra på mig åsikter jag inte har.

    Jag skrev inte att jag ska flyga mer. Jag skrev att jag kommer flyga mer med SAS.

    Så för att vara övertydlig: jag tänker alltså inte öka mina flygresor utan bara skifta vilket bolag jag väljer i första hand när jag väl flyger. Hur mycket det är har du ingen aning om. Eller hur?
  • MsFry
    Ursulla skrev 2020-02-18 13:16:56 följande:

    Du verkar väldigt bitter och aggressiv, varför?

    Att du säger att du ska flyga mer med SAS (bara för att reta nationalister) innebär ju per definition att du tänker fortsätta flyga.

    Varför inte följa mitt (och många andras) exempel att sluta flyga istället?

    Vet du hur mycket ditt flygande skadar miljön? Och som sagt, att vilja reta upp nationalister är ingen bra orsak till fortsatt flygande.

    Vad säger du om mitt exempel att semestra i vårt vackra Sverige (med tåg) istället för att resa utomlands?

    Flyger man mycket i jobbet bör man ta den diskussionen med sin arbetsgivare. Till vissa destinationer kan man åka tåg, och vissa konferenser kan tas via länk. Så, det finns egentligen inget försvar för att inte minska sitt flygande. Oavsett vilket bolag man åker med.


    Det är din tolkning av min sinnesstämning, det har dock mycket lite med verkligheten att göra.

    Berätta: hur mycket vet du om mitt flygande? Eller semestermål? Eller mina resmönster alls?

    Det här är ju bara du som vill berätta självklarheter för andra. (Förutom att Sverige skulle funka som enda semestermål, det är din uppfattning, inte en allmän sanning.)
  • MsFry
    Ursulla skrev 2020-02-18 14:13:20 följande:

    Du har själv skrivit att du tänker fortsätta flyga (med SAS, för att reta nationalister) så jag vet ju det. Om jag ska lita på vad du skriver, och det är ju det enda jag har att gå på.

    Jag skulle råda dig att, istället för att fokusera din energi på att reta nationalister- fokusera den energin till att hitta alternativ till ditt flygande.

    Jag vet att det är svårt, men det går, jag har själv gjort det och många andra också.

    Jag har inte benämnt Sverige som ett enda resmål, det finns massor av olika platser att besöka i Sverige, och vi har bra tågförbindelser.


    Ja det är det enda du har att gå på, och du gick ungefär 10 mil för långt.

    Nåja, så värst mycket energi lägger jag inte på att reta nationalister, ett par inlägg på Familjeliv känns minimalt jobbigt faktiskt.

    Men kul för dig att du lyckats vända ditt beteende om du upplevde det som problematiskt.
  • MsFry
    Ursulla skrev 2020-02-18 14:41:49 följande:

    Tråkigt att du inte bryr dig mer om miljön, än att du ser det som "ditt beteende om du upplevde det problematiskt".

    Tror du alltså inte på miljökrisen?

    Du tror inte att flygande är ett problem för ALLA (pga att vår miljö blir förstörd) utan du ser det som ett individuellt problem för enskilda människor?

    Jag är ledsen att säga det, men du låter väldigt mycket som en klimatförnekare.


    Åh nä, försök inte. Inget av det jag har skrivit pekar på något av det du fäktar om nu. Försök att läsa igen utan att lägga in dina vantolkningar.
  • MsFry
    Ursulla skrev 2020-02-18 15:32:00 följande:

    Jag förstår att du försöker fäkta bort det faktum att ditt flygande skadar miljön. En naturlig reaktion när man vill fortsätta med något som är skadligt för andra människor- man skyller på budbäraren.

    Fakta är dock att vår planet skulle må mycket bättre om folk slutade flyga. Det är inte det enda som spelar roll, men det är ett steg på vägen. Jag är van att folk blir aggressiva och slår ifrån sig när jag kritiserar deras flygande. Dock kan vi inte fortsätta så här, i alla fall inte om vi bryr oss om våra barns framtid.

    Om du tror att det är ok att fortsätta flyga, bara man gör det med SAS, då är det du som vantolkar hela miljöfrågan. Läs på, du får bakläxa på detta!


    Nu gör du det igen, hittar på saker om mina åsikter och resande. Märkte du det?

    När du kan diskutera utan att fantisera ihop saker så kommer du få svar från mig.
  • MsFry
    Anonym (H) skrev 2020-02-20 07:47:32 följande:

    Du är verkligen fullsketen med förutfattade meningar och grupperar ihop SD-väljare som om de vore en homogen grupp. Du gör debatten låg.


    Nu skrev ju personen inte om sd-väljare. Apropå förutfattade meningar så kanske du bör se över dina egna?
  • MsFry
    Anonym (H) skrev 2020-02-20 11:02:11 följande:

    Läs signaturens alla inlägg innan du kastar dig på tangentbordet.


    Och ändå valde du att citera ett inlägg den hen inte skriver ett ord om sd:are...
  • MsFry
    Anonym (H) skrev 2020-02-20 15:40:38 följande:

    Skribenten fattade alldeles utmärkt. Men uppenbarligen inte du.


    Åh, otrevligheter. Var det inte du som klagade på låg nivå?
Svar på tråden Kommer du bojkotta SAS?