Inlägg från: Anonym (obehagligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (obehagligt)

    Kommer du bojkotta SAS?

    Anonym (B) skrev 2020-02-15 12:03:31 följande:
    Och här sitter du och inte bryr dig?
    Jag tycker reklamen var skicklig, men det som oroar mig är de högerextrema åsikterna kring den. Samt deras samlade attack. Trollfabrikerna sätts i full rullning, inte bara i vårt land utan aven ryssland? Nationalism är aldrig bra eller lugnande. De får mig snarare att avsky och skämmas över vårt land.

    Så man kan säga att jag inte brydde mig nämnvärt om reklamen men oroas över högerextremas sätt att agera pga den.

    Ger även en eloge till SAS.
  • Anonym (obehagligt)

    SDare gör det sdare gör bäst när de står svarslösa. De skiftar fokus och kör med "whataboutism". Och som sverigevänner kommer de med uppmaningen att bojkotta vårt svenska flygbolag för att de inte gillar de fakta som flygbolaget presenterade. Finns fö inget som skrämmer en SDare så mycket som fakta.

  • Anonym (obehagligt)
    Anonym (Carolin) skrev 2020-02-19 10:54:18 följande:
    Verkar som att det är du som är bitter och svarslös när Alla de sd-are i tråden som berättat att de slutat flyga pga miljöskäl, förespråkar miljötänk istället för att förstöra miljön genom att flyga.

    Det verkar som att det är du som är faktaresistent.

    Fakta är: det är dåligt för miljön att flyga.

    Fakta är: alla borde minska sitt flygande för att förbättra vår gemensamma miljö.

    Fakta är: det är dåligt för miljön att flyga, även om man flyger med SAS.

    Förstår du dessa fakta, eller är du faktaresisrtent?

    Du kanske är klimatförnekare?

    De miljötänkande SD:arna i tråden står ju definitivt inte svarslösa, det är ju ni sd-hatare som får syntax error i er hjärna när er världsbild visar sig vara fel, när ni inte kan sätta in alla i era snäva fack "ond" eller "god".

    Kännetecknande för vänstern är att de vänder kappan efter vinden och kan kasta bort sina "ideal" hur lätt som helst- det viktiga för dem verkar vara att spy sitt hat över kloka människor som röstar på SD.

    När vänstern trodde att SD:are sket i miljön, gapade vänstern om flygskam. När det visar sig att många sd:are slutat flyga av miljöskäl, gapar samma vänstermänniskor om att de minsann ska flyga massor- med SAS. Vilket hyckleri!

    Det visar hur lite vänstern egentligen bryr sig om miljön. Det viktiga verkar alltid vara att göra tvärt emot sd:are.....
    Och du verkar inte förstå vad skifta fokus är.. Det som drogs igång ett drev av var inte reklam för att flyga utan att de ansåg att reklamen ville ta vår identitet som skandinaver ifrån dem. SDar har som bekant varit stadiga klimatförnekare tills nyligen då Jimmie var tvungen pudla i ämnet fast med tillägget då att vi i Sverige inte behöver göra något för att det är alla andra länder som är miljöbovarna istället.. Men eftersom nationalisterna insåg så uppenbart deras propaganda maskin syntes så började de att skifta fokus istället. "Flyga är dåligt för miljön" no shit.. Är det hur långt ni kommit i erat miljötänk..
Svar på tråden Kommer du bojkotta SAS?