Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Pruta vid köp av bostad

    Hade jag haft bråttom hade jag nog kommit med motbud på säg 700k, sedan hade jag säkert mött dig i mitten - alltså 650k. Nu verkar damen i ditt fall inte ha bråttom att sälja, däremot, så hon kommer troligen inte lägga någon tid på ditt skambud ö.h.t.

    Jag håller med din kollega, det ÄR en förolämpning-ish och hon kommer troligen inte vara sugen på att förhandla med dig.

    En annan historia! När vi skulle köpa hus låg ett ute i vårt intresseområde för 1,8 miljoner. Vi var INTE villiga att ge 1,8 miljoner för det huset - för marknaden säger kort och gott att huset där MAX var värt 1,65 miljoner - i bästa fall. Vi gav bud på 1,6 (efter den legat ute i ett halvår helt utan bud). De propsade på 1,8, vi sa 1,65. De propsade på 1,8, vi avböjde och köpte ett snarlikt hus i samma standard för 1,59. De sålde ett halvår senare för 1,55... Så det är klart damen i ditt fall KAN ta sitt förnuft till fånga OM det nu är så att lgh definitivt är värt betydligt mindre än 800k, men troligen inte om det mest är en svacka på området så att säga.

Svar på tråden Pruta vid köp av bostad