Inlägg från: Anonym (Gift man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gift man)

    Varför hett med oss gifta kvinnor?

    Det är ju ett faktum att upptagna personer ofta är mer attraktiva än singlar. Då har det att göra med att den upptagna utstrålar en trygghet och självsäkerhet medan den lediga kan vara mer osäker och desperat, vilket knappast är sexigt.

    Om man vill vara otrogen kan det ju iofs vara en säkerhet i att båda är i en relation och vill fortsätta att vara det. Men är den ena parten missnöjd så är det ju ofta lika illa som att hen är singel.

    Men det är väl svårare att få till det om båda är upptagna eftersom man måste hitta andra ställen att ses på. Annars har man ju singelns ställe att vara på.

    Men att försöka föra ett logiskt resonemang om det här är ju rätt meningslöst eftersom känslor är hyfsat irrationlla och det blir som det blir om man får ta det som det kommer.

    Under en period i en relation jag hade så var jag rejält missnöjd med sexlivet och sökte mig själv till sexdejtingsidor. Under en period på 2-3 år så hängde jag där och hade inga svårigheter att hitta kvinnor som ville träffa mig och ha sex. Men alla var singlar, vilket i praktiken var en nödvändighet för mig. Bara ett par gånger träffade jag en av dem hemma hos mig och det var för att hon hade vuxna hemmavarande barn som ställde till det. Annars var jag bara hos dem.

Svar på tråden Varför hett med oss gifta kvinnor?