• Anonym (Olika)

    Hur lär man sig att tycka om sex?

    Anonym (Hur?) skrev 2020-02-15 22:10:14 följande:
    Ok, vad finns det för botemedel mot asexualitet? Jag kan bli kåt om jag ser några som har sex på tv men jag onanerar inte för det. Har aldrig pratat sex med mina föräldrar.

    Sex utan att vara kåt har jag haft massvis med gånger, har inte skadat någonting vad jag vet, eller ja gör lite ont ibland bara.

    Att det gör ont beror antagligen just på att du inte är kåt och inte är tillräckligt våt (utgår ifrån att du är kvinna). Om du nu ändå ska ha sex med nån när du inte är kåt så ska du använda glidmedel så att det iaf inte gör ont.

    Sen tänker jag att det kan vara så att det helt enkelt inte finns nån quick fix för dig. Om du har väldigt låg sexdrift och aldrig är sugen på att ens onanera (trots att du blir lite kåt av att se sex på TV) så är det väl sån du är.

    Positivt ändå att du vill kunna tycka om sex! Många i din situation vill ju helst slippa att ha sex alls. Som du tänker så är det nog så att de flesta på ett eller annat sätt vill ha sex i en relation och för att du ska kunna ha en relation så behöver du "få igång dig" när det gäller sex. Men om du, som jag skrev ovan, ser till att du iaf inte har ont när du har sex så kanske du kan tillåta dig att ha sex för att få en relation att fungera.

    Hur är det med känslor inför män? Du vill ha en relation, hur känner du inför den du dejtar? Är det bara vänskap eller är det starkare känslor? Känner du att du har behov av kroppskontakt? Ger det dig nåt att kramas, ligga nära varandra nakna i sängen? Kan du tänka så att det är OK att ha sex med den du vill ha en relation till för att han ska stanna hos dig? "Fake it til you make it". Att ge den man älskar den närhet den personen behöver är ju en kärlekshandling i sig.

Svar på tråden Hur lär man sig att tycka om sex?