• Anonym (Eva)

    Hur lär man sig att tycka om sex?

    Anonym (Hur?) skrev 2020-02-15 21:36:26 följande:

    Ja hämmad är jag, tycker hela grejen med sex är pinsam, kan inte prata om sex, tycker det är jobbigt. Känner aldrig lust spontant och onanerar aldrig heller. Förstår inte det sköna med sex? Oftast gör det lite ont eller så känns det knappt något?

    Jag har ingen pojkvän just nu, men jag har alltid tyckt det varit jobbigt med sex, vill ha det mörkt och under täcket helst.

    Letar mer efter en Quickfix, hur jag snabbt lär mig gilla sex så att jag kan ha ett normalt långt förhållande som alla andra har.


    Känner du en skam när det kommer till sex? Du kommer att gilla sex när du lär dig att våga njuta och vet hur du fungerar. Sexlusten är alltid olika från person till person och kanske inte kommer att ändras så mycket. Men när du vågar njuta och vet vad du gillar då kommer du att gilla sex mer. Tyvärr finns inge qiuck fix utan du måste utforska och lära känna din kropp först.
  • Anonym (Eva)
    Anonym (Hur?) skrev 2020-02-15 22:12:18 följande:

    Skam? Det vet jag inte, mer att jag inte känner mig särskilt intresserad av sex och tycker liksom inte det är skönt? Har fått orgasm vid onani men aldrig vid sex. Så jag vet hur jag får orgasm, men sex är inte så pass skönt att jag kan få orgasm av det, oftast känner jag inte så mycket :/


    Okej du kanske bara inte är så sexuell av dig. Det är inte ovanligt, sex är inte för alla. Vissa saker kan man inte lära sig att gilla. Sätt inget lägre värde på dig själv för det.

    Sex är inte alltid skönt och inte alltid jag känner något heller men jag tycker om närheten och den connection man får med sin partner. Hur skönt det är beror mycket på killen, hans storlek och form, teknik och hur upphetsad och avslappnad jag är.
Svar på tråden Hur lär man sig att tycka om sex?