• Tecum

    Vad är nästa steg?

    Om din fru är tydlig med att hon inte vill ha skilsmässa tror jag att hon kommer att se mellan fingrarna med otrohet, bara hon inte blir konfronterad med det. Vad jag förstår är det inte ovanligt att man löser äktenskapliga problem genom att titta bort... Men givetvis är det en risk, på många olika sätt.

  • Tecum
    Anonym (hurlänge) skrev 2020-02-17 23:31:45 följande:
    Vi har en paus i pratandet just nu och ja hmm...detta mottogs inte väl. Hon tycker att jag är ett svin som ens tar upp öppetförhållande så hon är inne på banan att separera just nu men det har gått fram och tillbaks under kvällen, hon förstår fortfarande varför vårt sexliv är ett problem.
    Hon kan alltså inte sätta sig in i min situation över huvud taget dvs noll sympati för hur jag känner. Just nu så känns det som att jag håller med henne om att separation troligtvis är det bästa för oss. Ser ut att bli en lång natt med massa diskussioner och eventuellt svåra beslut att fatta. 
    Din fru framstår som både egoistisk och empatilös. Att ha mage att påstå att man inte förstår ens partners behov när du förklarat det så väl, det låter inte trovärdigt. Men stå på dig, separation i det läge ni är i nu känns inte som en katastrof…
Svar på tråden Vad är nästa steg?