Inlägg från: Egon den stora |Visa alla inlägg
  • Egon den stora

    Förskolan låter mitt barn sova

    Hade exakt samma problem. Klart det är smidigt att låta barnen sova i stället för att förstå något med dom. Fick bli ganska irriterade innan det hände något.

  • Egon den stora
    Anonymm20 skrev 2020-02-17 21:07:55 följande:

    Leksand går dock inte att jämföra med förskolan. Dessutom är ni väl knappast på Leksand från 8.30-15/16...


    Nej Leksand är väl en rätt sömnig håla , förstår om man inte blir trött där.
  • Egon den stora
    Anonymm20 skrev 2020-02-17 22:54:28 följande:

    Det är en helt anna miljö än på förskolan. Förstår inte det?


    Jo jag har varit i Leksand. Ingen hit direkt.
  • Egon den stora
    Anonymm20 skrev 2020-02-18 08:27:25 följande:

    Att du inte tycker om det är helt ok. Det hsr jag aldrig i ifrågasatt. Jag sa däremot att det är en annan miljö där än på förskola.


    Läser du vad du själv skriver? Jag fattar inte varför du ens drar in en ort som leksand i det hela. Hur många kan relatera till det?
  • Egon den stora
    Gameofthrones skrev 2020-02-18 16:58:59 följande:

    Det gör du ju du mot hugger hela tiden tror att du kan allt om denna situation. Det är barnet som inte mår bra med dig i just i situationen. Du måste lösa detta på annat sätt gå till vårdcentralen, läkare mm. Eftersom du inte lyssnar på oss. Helst, pedagogerna och prata ordentligt. Så ni kan få en hyfsad kommunikation.

    Börja ge dem en allergifria fina blommor, godis, snacks, be om ursäkt och gå en ny start. Jag tror att ni har en gammal konflikt som har pågått ett tag.

    Vi har inte haft konflikter med dagis eller skola vi ger presenter varje år, det är till 5-8 sty. Lärare och pedagoger övrigapersonal brukar få blommor, godis,mm för vi uppskattar verkligen personal som tar hand om våra barn 8-10 h om dagen


    Det måste vara bland det konstigaste jag läst här. Förr i tiden tog man med ägg och frukt till lärarna för att gynna betygen, men jag trodde det hörde hemma på 18och tidigt 1900 tal. Personalen skall givetvis inte behöva mutor för att vara professionella.
  • Egon den stora
    Gameofthrones skrev 2020-02-19 12:47:24 följande:

    Ja, det är inte mutor. Dem arbetar med barn från tidig morgon och sen eftermiddag. Så du tycker inte att det ska uppskattas som en sommrgåva när barnen har sommarlov? Man ska vara tacksam för det finns lärare och pedagoger som står ut med alla barn med olika behov.

    Ibland, samlar vi in från alla föräldrar. Det är nu 2020. Nya tider. Så jag tycker att du ska lägga ner. Plus att dem står ut med jobbiga föräldrar.


    Jag jobbar också från tidig morgon på ett krävande jobb men förväntar mig inte att få något från någon annan än arbetsgivaren.
  • Egon den stora
    Anonymm20 skrev 2020-02-19 16:00:15 följande:

    Jag svarade på att ett lekland inte har samma miljö som förskola.


    Jaha. Men det är ju en annan sak. Lekland är ju lite mer krävande än leksand.
Svar på tråden Förskolan låter mitt barn sova