Inlägg från: Anonym (hemmafru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hemmafru)

    Förskolan låter mitt barn sova

    Har ni tänkt på hur intensiv förskolemiljön är för era ungar? Bara för att de inte behöver sova hemma så kanske de behöver det på förskolan. Även du som vuxen hade blivit trött av att vara i ett begränsat utrymme med 30 kollegor som var högljudda, sprang, retades, kramades, som du måste dela allt med. Ni äter ihop, sover ihop och ska dessutom jobba. Ni ska vallas ut på rast i alla väder när chefen säger så och det går alltid runt sjukdomar. Kollegor dom egentligen är sjuka kommer till jobbet. Det pågår alltid maktkamper och sociala spel. En del kollegor får gå hem tidigt medan du får sitta kvar och jobbar vare sig du vill eller inte och inte får du några förmåner för det.

  • Anonym (hemmafru)

    Det återkommer pikar till fröknarna i många inlägg här. Ändå lämnar ni det värdefullaste ni har till dem... Sluta klaga då.

  • Anonym (hemmafru)
    Gameofthrones skrev 2020-02-18 13:55:13 följande:

    Jag tror att barnet behöver mer stimulans och blir trött på senare eftermiddagen. Det är inte pedagoger som förstör ditt barns sömn. Ge ditt barn längre pass på dagis. Då har du nog en annan gladare och tröttare barn. Du har skrivit att du hämtar väldigt tidigt?!


    Du måste skämta?! Lämna bort ungen längre dagar och ge henne mindre tid med sina föräldrar? Visst är förskolan helig i Sverige, men...
  • Anonym (hemmafru)
    Gameofthrones skrev 2020-02-19 06:47:02 följande:

    Japp, det är så jag menar, jag tror på stenhårt arbete =bra pension, bra startkapital till mina barn dem behöver inte behöver ta körkorts lån, lgh, studier. Vi är bra föräldrar bra elever i skolan, bra betyg, omtyckta och vet att arbete gynnar en i livet. Vi spenderar mkt med våra barn. Man kan kombinera karriär med familjeliv.


    Är du medveten om att du talar om det materiella i ditt föräldraskap? Är det vad som finns kvar för er?
  • Anonym (hemmafru)
    Gameofthrones skrev 2020-02-20 09:57:17 följande:

    Jag skapar en ekonomisk trygghet till mina tre barn. Vad är det för materiellt med det? Dem får inte göra vad dem vill det finns regler och följa. För att dem ska få det dem förtjänar i pengar så får man jobba för det. Tex. Vardags städning sina rum, hjälpa till med hushållet. mm. Eller inget bara en kram. Det räcker. Kan du säga till mig hur många barn säger, jag är nöjd med det jag får. Julklapp, födelsedag mm. Det är mina barn i ett nötskal, dem handlar dyra saker nångång, vi återvinner, handlar på secondhand, vi ger mat o ch kläder till härbärge. Eller ger bort till någon vi känner. Så kom inte till lug och säg att jag är materiell. Punkt slut.

    Säger inget mer till dig. Vi är bra föräldrar.


    Konstigt, det är det många som gör utan att lämna bort ungarna långa dagar. Det intressanta i ditt fall var att det var det enda du räknade upp... Jag förstår att det gjorde ont att höra hur du framstår/är.
Svar på tråden Förskolan låter mitt barn sova