• Guldbarb

    Förskolan låter mitt barn sova

    Lägger de henne för att faktiskt sova eller somnar hon under vilan där andra barn är vakna?

  • Guldbarb
    Anonym (Upprörd) skrev 2020-02-18 13:17:21 följande:

    De lägger henne.


    Barn som somnar under (vaken) vilan är en sak, har även haft barn som somnat till mellanmålet där föräldrarna kommit till insikt att det är bättre att barnet sover till lunch. Barn som är trötta somnar och det går inte att mota hur länge som helst men jag har aldrig varit med om att ett barn medvetet lägs när föräldrarna sagt att barnet inte ska sova. Dock är det svårt att strida om personalen blundar för det (hade motsatta problemet med mitt barn som de inte lät sova), har du kontaktat rektorn?
  • Guldbarb
    Gameofthrones skrev 2020-02-18 16:58:59 följande:

    Börja ge dem en allergifria fina blommor, godis, snacks, be om ursäkt och gå en ny start. Jag tror att ni har en gammal konflikt som har pågått ett tag.

    Vi har inte haft konflikter med dagis eller skola vi ger presenter varje år, det är till 5-8 sty. Lärare och pedagoger övrigapersonal brukar få blommor, godis,mm för vi uppskattar verkligen personal som tar hand om våra barn 8-10 h om dagen


    Det där låter som mutor. Ett professionellt bemötande ska givetvis inte gå ut på att pedagogerna mutas med gåvor. Om det finns konflikter ska de aldrig påverka barnen.
Svar på tråden Förskolan låter mitt barn sova