Inlägg från: Anonym (sådär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sådär)

    Är jag en feg man?

    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-18 10:46:16 följande:

    Jag är singel. Hon också. Vi har besökt varann några gånger var på Happypancake.
    Jag har inte skrivit. Inte hon heller.
    Hon är attraktiv och vi bor i samma stad.
    Är jag feg? Är hon feg?


    Ja du är feg för enligt rådande normen är det ju mannen förväntas höra av sig.
    Gör man inte det blir man utan så du har all anledning att vara den som tar initiativ.

    Hon är van vid rådande normer där det är killen som förväntas ta kontakt och gör han inte det går hon bara vidare till nästa sökande. Varför skulle hon ödsla energi på en "konstig" snubbe som inte hör av sig när hon har 10 till som står i kö?
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-09-24 12:54:53 följande:
    Ja, det är ingen idé att skriva till tjejer, då de redan har 10 till som står i kö.
    Nja, det stämmer ju inte för du vet ju inte vilken av dem hon kommer välja. Det kan lika gärna vara du. Men vad som är klart är att när spelreglerna ser ut som de gör.. många söker - en väljer så blir det alltid konkurrens och du måste vinna din plats om du öht ska kunna lyckas. Ger du upp i förväg för att du inte tror det är någon idé så kommer du ju aldrig ens vara med i matchen och heller aldrig lyckas.

    Tänkt istället såhär, varför skulle hon välja mig före de andra och vad kan jag göra för att det ska bli så.
  • Anonym (sådär)
    Sandrasöt88 skrev 2020-03-22 09:18:14 följande:
    Alldeles riktigt, herr incelbox!
    Kan du inte ta dina feministfasoner någon annastans?
    Så jävla tröttsamt med manshatare som alltid ska yla om incels så fort en kille är osäker på hur han ska lyckas med tjejer.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (tjejer) skrev 2020-10-03 19:48:10 följande:
    Fast det går inte på långa vägar tio män på en kvinna (eller tjejer som du vill kalla dem). Det kan ju vara något att tänka på när du grottar ner dig i bitterheten. Alla heterosexualla par består dessutom av en man och en kvinna, så varför skulle inte just du ha chansen om du beter dig trevligt och vågar testa.
    Njae, så länge normen är och förblir att det är män som ska söka kontakt med kvinnor och inte tvärtom så kommer det alltid vara så att det går 10 (eller fler ) män på en kvinna. Antalet kommer då mest spegla hur populär just den kvinnan är men det är fortfarande så att det är männen som ska söka kontakt med henne och inte tvärtom.

    Att alla heterosexuella par består av båda könen är inte heller ett argument eftersom alla inte alltid blir ihop med den de först önskade. De kanske blir ihop med någon efter att ha fått nobben av 10 andra. Visst för eller senare så jämnar det kanske ut sig men det är väldigt stor skillnad mellan att kunna välja mellan 10 olika "ansökningar" och att vara sökande som inte har något annat att välja mellan.
Svar på tråden Är jag en feg man?